KTO SO MNOU??

laura211

tak sa teda tesim, na spolocne chudnutie:)
ja mavam skôr take obdobia- raz mi chuti menej, takmer vobec, potom mi chuti az privela a vtedy to cele skazim... a tak to pekne s tou vahou ide...chcem si kupit pernamentku do fitka, ale mozem zacat cvicit az o tyzden, teraz budeme mimo domova a nebude sa dat...trochu mam boja chodit tam sama, nikomu sa nechce, snad to nejako zvladnem potom...takze tento tyzden sa aspon budem snaziť jest mensie porcie...a pravidelne...:)

gashty

tak sa ozvite vecer ako to ide a ci to poctivo dodrziavate:))pre mna je najhorsie nejest vecer.cez den je to v pohode,to stale nieco robim a ani nie som hladna,ale vecer ked nemam co robit...najhorsie je vecer sadnut ku televii.mne sa vecera akosi automaticky spaja s tv.je to blby zlozvyk a toho sa chcem zbavit....

laura211

gashty ja mam presne taku vysku a vahu ako ty,este aj vek:) tiez xem schudnut takych 5-6 kg, pridam sa ak nevadi...

gashty

tak to mas potom dobre...ja som velmi schudla ked som mala 18,ale potom som v priebehu par mesiacov nabrala nejakych 10 kil nazad.tak som sa dopracovala k svojej 63jke a nejako sa toho uz nemozem zbavit.nejako velmi mi to ani neprekaza,nie je to na mne velmi vidno,ale chcem to urobit pre seba a svoj dobry pocit.ked uz nie teraz,tak to zostane po starom.tak sa do toho pustme...

elektra

gashty: co? podla toho aky mame metabolizmus ja nepr. ked jem pravidelne a po 4 uz nic tak za 3 dni mam dole kilo a ked jem tak cely tyzden tak niekedy aj 3 kila. ale ja vatsinou nevydrzim tak to mam naspet ale nic viac mi nepribudne iba tie co som stratila ziadny jojoo efekt

gashty

elektra,ale velmi to neprehanaj,pokial sa chces vyhnut jo jo efektu.myslim ze take 2 az 3 kila dolu za mesiac by nam mali bohato stacit.