KTO SO MNOU??

gashty

ja nie som odbornik,ale ked jem tak ako som pisala- aspon 3X denne,z toho aspon jedno normalne jedlo väcsinou obed,vela ovocia(sem tam nieco sladke:)-ved aj ja som len clovek)kazdy den minimalne 2 litre vody,nejem po piatej a cvicim aspon kazdy druhy den,tak mam pocit ze po tych 3 dnoch sa nieco zacina diat.urcite sa citim lepsie aj ked niekedy vecer hladne:))radsej idem skor spat aby ma nelakalo jedlo.

elektra

nie ved pisem ani deko.nechapem tomu. a diety ako za tri dni tri kila.ved tam sa je viacej.a ja som jedla menej este k tomu hodinu cvicila a po 4 uz nic nejedla a nic.

betka20

prepac elektra vies ja citam niekedy od zadu a nedocitala som:-)) viem ze neveris ale je to tak.
ano som ta bulimicka no uz nie.liecoím sa a uz som dlhu dobu nevracala.chcem sa liecit preto vas prosim pomozte my ako mam jest a ked.
a som z oravy

gashty

chce to velku davku trpezlivodti...musime to predsa vydrzat ked sme sa na to dali a nevzdavat sa pri prvom neuspechu alebo prehresku...ani na vahe nie je vidiet rozdiel?

elektra

gashty nic ani deko.A ani milimeter zo stehien bokou prs iba brucha 2cm ale to spasu a ja nechcem spasu ale z brucha spredu. a ked jem pekne v malych vmnozstvach a viac ako som jedla tie dva dni tak mam brucho za 4 dni rovne a tu nic iba s pasu :-((

gashty

inac,elektra nemas pocit,ze za tie 2 dni si aspon trochu schudla?nieco sa muselo udiat...ked si tak malo jedlo a cvicila...

gashty

Hlavne si musite uvedomit,ze to chudnutie by nemalo ist na ukor vasho zdravia.ked som pred tromi rokmi velmi schudla(to som nechcela,proste to islo samo a nedalo sa to zastavit)nemala som niekolko mesiacov menstruaciu kym som zasa opät trochu nepribrala.chvala bohu mi nezostali ziadne trvale nasledky.ale poviem vam jeden podobny realny pripad.bratova manzelka v puberte tiez takto chudla a chudla a nakoniec to skoncilo tak,ze nemala takmer 2 roky menstruaciu.teraz nemoze mat deti,aj ked ju uz ma pravidelne.a to je pre nu najväcsi trest.preto si najprv dobre premyslite ci schudnut 10 kil a viac a riskovat svoje zdravie,alebo radsej 5 ale pomaly a rozumne...