ahojte chcela by som schudnut ale nedari sa mi pretoze nemam skym.Myslim si ze ked s niekym budem chudnut tak sa mi to podari. Ma niekto zaujem? ale vazne nie ze po tyzdni prestane
KTO SO MNOU??
ja nie som odbornik,ale ked jem tak ako som pisala- aspon 3X denne,z toho aspon jedno normalne jedlo väcsinou obed,vela ovocia(sem tam nieco sladke:)-ved aj ja som len clovek)kazdy den minimalne 2 litre vody,nejem po piatej a cvicim aspon kazdy druhy den,tak mam pocit ze po tych 3 dnoch sa nieco zacina diat.urcite sa citim lepsie aj ked niekedy vecer hladne:))radsej idem skor spat aby ma nelakalo jedlo.
nie ved pisem ani deko.nechapem tomu. a diety ako za tri dni tri kila.ved tam sa je viacej.a ja som jedla menej este k tomu hodinu cvicila a po 4 uz nic nejedla a nic.
prepac elektra vies ja citam niekedy od zadu a nedocitala som:-)) viem ze neveris ale je to tak.
ano som ta bulimicka no uz nie.liecoím sa a uz som dlhu dobu nevracala.chcem sa liecit preto vas prosim pomozte my ako mam jest a ked.
a som z oravy
chce to velku davku trpezlivodti...musime to predsa vydrzat ked sme sa na to dali a nevzdavat sa pri prvom neuspechu alebo prehresku...ani na vahe nie je vidiet rozdiel?
gashty nic ani deko.A ani milimeter zo stehien bokou prs iba brucha 2cm ale to spasu a ja nechcem spasu ale z brucha spredu. a ked jem pekne v malych vmnozstvach a viac ako som jedla tie dva dni tak mam brucho za 4 dni rovne a tu nic iba s pasu :-((
inac,elektra nemas pocit,ze za tie 2 dni si aspon trochu schudla?nieco sa muselo udiat...ked si tak malo jedlo a cvicila...
betka preco si odpisocvala na tu otazku? nie nie som z ba som zo stropkova preco? a betka ty si odkial?
nie nie som z ba preco sa pytas?
elektra - si z ba?
Hlavne si musite uvedomit,ze to chudnutie by nemalo ist na ukor vasho zdravia.ked som pred tromi rokmi velmi schudla(to som nechcela,proste to islo samo a nedalo sa to zastavit)nemala som niekolko mesiacov menstruaciu kym som zasa opät trochu nepribrala.chvala bohu mi nezostali ziadne trvale nasledky.ale poviem vam jeden podobny realny pripad.bratova manzelka v puberte tiez takto chudla a chudla a nakoniec to skoncilo tak,ze nemala takmer 2 roky menstruaciu.teraz nemoze mat deti,aj ked ju uz ma pravidelne.a to je pre nu najväcsi trest.preto si najprv dobre premyslite ci schudnut 10 kil a viac a riskovat svoje zdravie,alebo radsej 5 ale pomaly a rozumne...