ahojte chcela by som schudnut ale nedari sa mi pretoze nemam skym.Myslim si ze ked s niekym budem chudnut tak sa mi to podari. Ma niekto zaujem? ale vazne nie ze po tyzdni prestane
KTO SO MNOU??
no tak od zajtra zacnem s tou delenou stravou lebo ja som chcela uz prvej ale ked vidim ze sa mi nedari:-)
pijem asi 2 niekedy 2,5 litra za den.ziadna bublinkova voda s nej sa robi celulitida.rano vypijem pol litra zeleneho caju do skoly si beriem liter zel. caju ked pridem pol litra lietajucej lastovicky a niekedy si dam caj pu-erh
pijes dostatok tekutin?
to mas uplne jedno kedy poobede jes to ovocie a zeleninu podla mna.ja jem ked mam chut
delena strava je super lenze ja to velmi nevydrzim,ked ostatni sa napchavaju vsetkym:))
gashty ja viem len ja prichadzam zo skoly o pol 3
zakladom je podla mna ten obed a potom okolo tej 14TEJ A NESKOR mozes zjest tej zeleniny ci ovocia kolko len chces
gashty no neviem tak mi to viac chuti a vies co rozmyslam ze prejdem na delenu stravu co ti na to??
ja proste neviem ranajkovat...nemam chut...nebudem to predsa do seba pchat,ked mi to nejde dole krkom