ahojte chcela by som schudnut ale nedari sa mi pretoze nemam skym.Myslim si ze ked s niekym budem chudnut tak sa mi to podari. Ma niekto zaujem? ale vazne nie ze po tyzdni prestane
KTO SO MNOU??
no a o ten obed ma dat ked o 4 ci o pol 3 a o 4 len paradajku takto to moze byt?
preco iba maslo ku tomu chlebu?rano si mozes dat hocico
no...podla mna ak budes mat NORMALNY OBED...tak to takto kludne mozes jest
gashty no ty mozes fungovat bez ranajok?si dobraaaa :-))
ja bez nich nemozem fungovat.
a hlavne rozmyslam ze zacnem ranajkovat
a teraz rozmyslam ze skusim na ranajky nejaky nizkotucny jogurt,alebo vlocky a nizkotucne mlieko.a nejake susene ovocie a oriesky a podobne aby som mala zmenu.
takze po obede uz iba ovocie a zelenina?
a ja keby som mala ze na ranajky napr.o7:00 2 mensie cierne chleby s minimum masla a zaleninou o 11:30 vecsie jablko o 14:30 ? a potom uz nic? alebo 14:30 jedna paradajka a 16:00 2 paradajky? alebo tri alebo co
jem tak ze okolo desiatej si dam nejake ovocie,potom normalne obed a potom väcsinou uz len ovocie a zeleninu(ale nie tak,ze jeden kus a koniec)jem vela ovocia,aspon 3 kusy a do toho zelenina.najlepsie su jablka.a vele vele vody.takto som to vydrzala od nedele do teraz,ale dnes idem na tu pracovnu veceru a tam budem normalne jest.
gashty neboj ja to nevzdavam idem skusit najprv tych 5 kil potom uvidim.ty jes 3 krat ze den? a medzi tym ovocie a zeleninu alebo v tych 3 jedlach to je
hlavne to prosim ta nevzdavaj,ani vy ostatne baby,lebo potom to pokaslem aj ja...a zase budem na zaciatku...