ahojte chcela by som schudnut ale nedari sa mi pretoze nemam skym.Myslim si ze ked s niekym budem chudnut tak sa mi to podari. Ma niekto zaujem? ale vazne nie ze po tyzdni prestane
KTO SO MNOU??
kajka na obed si das? ved uz je 4 hodiny :-))
no ja som neska doobeda jedna len jablko a na obed si dam ryzu .... a co myslite veceru si uz nemam dat???
ahooj.no pre mna nie je problem nejest cez den,lebo vacsinou nemam cas aj preto ze pijem vela tekutin,tak nejako nemam hlad.to pride az vecer...ale ja to dnes vydrzim,vyhnem sa chladnicke,aj televizoru :)a asi si pojdem po dlhom case zabehat.inac som obedovala normalne,len som uprednostnila viac salatu pred masom.a na olovrant nejake to ovocie.skusime ci to pomoze nejest po piatej vecer:))
a vam sa ako dari??
ahojte no ja som z oravy:-)) takze este lepsie.Ja som dnes mala 3 mensie paradajky a knedlo vepso zeli.No aby som bola uprimna mala som z neho iba trocha kapusty.uz nejdem nic jest.Viem je to malo ale nic mi nechuti dnes a po paradajke ma uz rozbolelo brucho.Uz nejdem nic jest lebo po 4 uz nejem.a idem este dnes cvicit na stacionarnom bycikli. hodinu
booze preco kazdy kto chcem chudnut byva daleko... sice ja chodievam cvicit s kamoskou ona chudnut nechce....inak nahodou ti nieje niekto z prievidze??
no to nie,ja som z kosic.to by bolo prilis pekne aby sme boli z rovnakeho mesta:))takze ak ste baby niektora z ke a nemate s kym chodit do fitka,napiste mi a mozme chodit spolu
ahojte babiky ! tak ja som chcela az od zajtra zacat chudnut ale zmenila som to uz na dnes :) zatial sa drzim a vy ?? co ste dnes papkali ...a ake si robite plany ako schudnut?