Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

KTO SO MNOU??

elektra

sofrineta nie ja som nezacala delenu stravu chcela som ale mama mavykricala aby som nevymyslal tak nejdem ju drzat.Ked budem jest denne po 4000kj kolko priblizne schudnem za mesiac? a este k tomu budem aj cvicit?

sofrineta

elektra no na delenu stravu radsej nie a ak si uz zacala tak nic ja sa budem dalej trapit sama :(...ale ako ti to ide teda zatial s tou delenou stravou?

sofrineta

elektra rada budem s tebou chudnut a tiez seriozne a moznoze mi to pomoze nestratit ten vytuzeny ciel :) ktovie

elektra

gashty no tak uz sny o delenej strave sa rozpadli.Mama ma vykricala ze nech jem tak ako doteraz a ze nech nevymyslam.No teraz som nemyslela ze tak ako doteraz ze iba zeleninu a ovocie pretoze ona si myslela ze jem normalne.No tak zecnem tak ako som pisala.:-))

elektra

tazko stravitelne? no ja chodim casto na wc :-))) sa zo mna niekedy az smeju ze co tam stale robim.ale co ked potrebujem :-))

gashty

nemala by si to tak miesat tie caje.okrem toho netusim co je pravdy na tych cajoch na chudnutie-lebo som niekde citala ze caj vo vseobecnosti je tazko strávitelny.ja pijem mineralky bez bublinie alebo obycajnu h2o