KTO SO MNOU??

kajka

AAHOOJte baba! no nebola som tu dva dni a je vas tu uz viac ....:) no co ako sa drzite?? ja sa celkom fajn v nedelu a pondelok som malo a zdravo papala aj veeela cvicila uff...ale vcera no trosku som si dala niaky ten keksik ..a uz som si myslela ze to uz vzdam ale nie neska uz zase pokracujem..teraz som akurat unavena lebo v skole mame pohybovy kruzok a 2 hodiny som bezala a cvicila a byciklovala takze ledva sedim a co vy ako ????? inak kto mi poradi kolko mi asi bude trvat aby som schudla 10 kil ??????

gashty

no...vahu som nedavno vyhodila,lebo uz bola pokazena a novu som si este nezaobstarala...ale mozem potvrdit ze sa jednoznacne citim lepsie a trochu mozno aj chudsie

sofrineta

ee no tak ja to na kalórie nerátam mne stačí taký približný odhad že idem dole a najlepšie tak kg za dva týždne to viem že to nepriberiem naspäť :), lebo ten jojo efekt sa pri mne vždy dostavil , keď som chcela schudnúť rýchlo :(

gashty

ahooj.tak som bola na tej veceri s klientmi a tam sa neda nejest ked nechces byt neslusna:))ale ked ta koza navrhla druhy dezert, tak som myslela, ze ju kopnem:)) elektra moja uz nevymyslaj s tymi vypoctami,lebo sa z toho scvoknes.jedz proste normalne,len obmedz zvycajne davky,jedlo ktore sa da zamen za nizkotucne produkty,namiesto bieleho peciva jedz tmave,papaj zeleninu a ovocie a pi vela vody.a hlavne sa nevzdavaj.a ked to obcas porusis-no a co!aj ja som dnes zhresila.ale ta vecera stala za to:))