Priznaky tehotenstva

prvosienka8

AHOJ LUBICA
JA MAM TEN ISTZ PROBLEM MENSTRUACIA MI MESKA UY MESIAC ATRI TYZDNE , OBCAS MI JE NA VRACANIE, MAM MIERNE ZAVRATY..
TRI KRAT SOM SI ROBILA TEST A VYSIEL NEGATIVNE ..NECHAPEM MYSLIM SI ZE PO MESIACI A TROCH TYZDNOCH BY AJ TEST VYSIEL POZITIVNE AK BY SOM BOLA TEHOTNA...

ss

dobry chcem sa opytat ci mozem byt tehotna ak ma moj partner prstami na ktorych mal spermie prstoval.. manstruacia mi zacala 18 a stalo sa to 27..mam teraz napatie v bruchu mozno aj zo stresu,sem tam ma napina ale rano ani nie skor pocas dna a castejsie mocim tak poradte ako to vidite a mam niekedy mierne krce v podbrusku..dakujem vopred

prvosienka8

co znamena ked mi uz treti tyzden meska menstruacia , robila som si 3
krat test vysiel negativne je este nejaka moznost ze ,som tehotna?poslednu menstruaciu som mala 15,04

bubica

LUCIA:
Inak je mozne ze mas zapal alebo si skor prechladnuta. Ak mas vytok, je to velka pravdepodobnost. Bolia ta vajecniky? Lebo je realne ze je to z toho.

bubica

Lucia:

Mila Lucka, ja mam uz asi tyzden bolesti v podbrusku, take akoby pichanie, je mi na zvracanie, strasne sa mi chce spat, mam hrozny apetit a nechutne ma bolia prsia. kramy mam dostat tento piatok. Nemusi to vsak znamenat nic. A pokial ti meskaju to tiez nic neznamena....to sa stava, moze to byt aj pocasim, stresom a podobne. Ja by som tehotna chcela byt ale je mi to prd platne, lebo stale mam vacsi a vacsi pocit, ze som neplodna alebo mam s tym nejake problemy. Tieto priznaky si vyvolavas niekedy aj ty sama. Zo zaciatku som kazde pichnutie videla ako tehotenstvo, dufala som, ale nic. Stale jedna ciarka.

lucia ordanová

Ahoj,
chcela by som sa opýtať, už 2 týž mi mešká menštruácia. Mám pritom bolesti v podbrušku ako stále aj pocit nafuknutia no stále nič!!! Som tehotná alebo je tam nejaký zápal??? Lucia

evelline

MILAN, hadam uz je tehotna uz len s tvojho stresu :) vazne- nic sa vylucit neda, to je jasne. Tyzden meskania vsak este nic neznamena. Daju sa kupit rozne testy, dokonca dokazu zistit druhy den tehotenstva.. Alebo si zaplatit u gynekologa sono, ten to okamzite zisti, a poradi ake mate moznosti. lepsie nieco spravit, ako cakat, a trapit sa. Ver mi!

evelline

Priznaky tehotenstva su rozne. Ja som teraz v tom, a byvam skor stale unavena. Samozrejme sa da zistit tehotenstvo lahkym sposobom. Staci si nahmatat podbruskom tvrdost lavej, alebo pravej strany podbruska. Samozrejme sa vyskytuje aj vytok. Kazdy si musi pozat svoje telo, takze ak by sa nieco stalo, netreba prehanat, a zvazit si svoj stav, alebo pomoct si tehot. testom..