Priznaky tehotenstva

cukrik

ahojky babenky. nechcem opat navezovat na predchadzajuce prispevky no chcem sa spytat jednu vec mam 46kg a moje prsia nevizeraju ako prsia chcela by som aby sotali nejaky tvar a velkost. co mam pre to urobit? co mam jest, pit, ... prosiiim o pomoc.

micinka

Ahojte.mala som problemy s cyklom menstruacie a od minuleho roka od leta sa mi cyklus napravil a minuly mesiac-maj-mi meskali kramy tyzden,no s priatelom sa mam pohlavny styk kazdy den no su to uz tri mesiace vkuse a vzdy do mna striekne lenze to dietatko chceme ale problem je ten ze som pred mesiacom mala dostat kramy a nedostala som este stale len ma kazdy den boli brucho niekedy je to silna bolest az pychanie v krizoch a som velmi naladova a niekedy prilis podrazdena neviem co mam robit

slavina

Ja som vedela v druhom týždni tehotenstva,že som tehotná,lebo ma boleli prsia,skoro ako pri menzese,len boli viac napnuté,ale moja kamarátka na to rpišla,až keď bola v 3 mesiaci,do vtedy mala aj menštruáciu...takže je to u každej iné...

cickaxx

ahojte...tyzden mi meska menstruacia...co nezvikne..najviac mi meska tak 2-3 dni...je mozne ze som tehotna?alebo aku to moze mat este pricinu? test som si robila pred tyzdnom,lebo sa mi nieco nezdalo a bol negativny....vopred dakujem

Daniela191

Ono s tými príznakmi je to rôzne. U mňa sa to prejavilo napr. takto: mala som vypočítané plodné dni, lebo chceme bábätko tak sme sa aj snažili. Asi 3-4 dni po milovaní, keď som si zapálila cigaretu myslela som si, že sa pogrckam, bol to absolútny humus akoby som mala žlč v ústach. Trvalo to zhruba 3 dni a ja som tušila, že budem na 90% tehotná a aj tak bolo. Teraz končím 3 mesiac, nevracala som ani raz, nevolnosti takisto žiadne akurát som trošku viac unavená. Takže ja som mala príznak len jeden :)

nibiru

4=6tyzdnov a lekar ti najprv povie aby si si urobila test on to dokaze zistit z vnutra vysetrenim tiez az po 5=6tyzndoch.

gajaaaaaaa

kudelnik mas pravu na vzduchu umiraju hned vi sliepky naucte sa najprv daco o sexe a potom rostahujte nohy priznaky sa ukazuju az po 2mesiac vinimocne po 1mesiaci a zena je plodna 1den ak to da do teba priamo na plno sperma mozu prezit max.4dni plodne dni sa daju vipocitat ale pokial netris vytokami mozes ich vidiet na nohavickach asi v polovicke pozor "pravidelneho" ciklu taky priezracny tahavi bez neho sa nemaju ako dostat do maternice potom pride bieli husty ako bielko a to konci moznost oplodnenia precitajte si na internete plodne neplodne dni.je vela sposobov ako sledovat svoje telo a dozvedet sa onom viac vetcina by ste to mali spravit.pa