Priznaky tehotenstva

sasula

aoyte..prosim vas poradte mi.. mozem byt tehotna, ak som mala s priatelom sex ale s kondomom..ale kramy mi meskaju 6dni asi sa mi zvacsili aj prsia a mam vyraznejsie zilky na prsiach..dakujem..

melankaa

ahojte :)no ja som mala s priatelom pohlavny vstyk ale nespravil sa do mna...a niekolko krat sme mali aj kondom...neni mozne tak otehotniet ze nie??viete ja som v tychto veciach neni moc skusena tak prosim vas napiste mi niekto na moj mail :)dakujem

cukryk

moja kamaratka ma slabsi imunitny system a stalo sa to, ze s priatelom sa milovali a ona mala 4 mesiace krami. gynekologicka jej povedala, ze nie je tehotna, uz len koli kramom, ale po tom si bola kupit test a napokon bola v tom. je to mozne?moze sa nieoc podobne stat? moze sa stat ze aj ked mam krami a mam celkom schopnu imunitu mozem byt tehotna?

Summer

JAJ TOTO ASI NIKDY NEBUDE MAT KONCA ZEEEEEE???:D:D:Dlebo keby si tu niekto cital aj starsie prispevky tak sa nemusi pytat hned ked ho zacne boliet prst na nohe ci je tehotny...proste strucne to zhrniem:ak berete antikoncepciu na cas kazdy den tak sa otehotniet neda,vynimka je vtedy ak ste ju kombinovali s nejakym druhom antibiotik ,lebo HAK a tabletky sa navzajom oslabuju...alebo ked ste zvracali ci mali hnacku po tabletke,vtedy je ucinok oslabeny....dalej OTEHOTNIET SA NEDA inak ako pohlavnym stykom a tym ze sa chlap do zenskej urobi.jasne hovori sa ze pi prerusovanej sulozi alebo hociakom manipulovani so semenom sa to stat moze...ale nikto nikdy neotehotnel tak ze by si tam po sulozi strcil prst s partnerovym semenom...ani tak ze partner sa urobil blizko a ani pri prerusovanej sulozi.tiez je len uboho male mnozstvo pripadov kedy sa to stalo ak vobec...takisto ak pouzivate kondom a on sa zosmykne pocas suloze a vy v nej nepokracuje nema sa co stat....ja neviem uz co by koho zaujimalo ale stale sa tu opakuju tie iste otazky..ak si je dievca iste ze sa dostatocne chranilo ale meska jej menzes tak to tiez hned neznamena ze je tehotna...a je lepsie spravit si o dva tyzdne test ako sa tu pytat ci si myslia ludia ci si tehotna alebo nie lebo oni sa len domnievaju...nemaju to odkial vediet ... A NIE ANI PRI ORALNOM SEXE SA NEDA OTEHOTNIET:D

adada

Je mozne aby som otehotnela ked pritel nebol vo mne...len sa mi urobil na brucho?? ci to je nejaky sposobom mozne zaniest do vaginy a posvy..dakujem