Priznaky tehotenstva

malinka

skus si vypocitat plodne dni, a ak mala v tom obdobi nechraneny sex vsetko je mozne, dva tyzdne je uz dost, preco nezajdes ku gynekologovi, ale najskor si daj test.

nikusqua

cawte,mala som nechraneny pohlavny styk ,ale nevystriekal sa do mna..a teraz mi meska menstuacia uz asi dva tyzdne ale ja nezvyknem mat pravidelne.mam take biele huste vytoky a svrbenie a nafuknute brucho,strasne sa bojim ze som tehotna..mozem byt?prooosim pomozte mi

zufala

Ahojte prisim vas potrebujem pomoc!!!som zufala,s priatelom v poslednej dobe mavame sex bez ochrany a mne este kramy nemeskaju ale mam ich dostat tenti tyzden.vcera sme mali sex a neurobil sa do mna,ale na brucho,ale ked som sa neskor sprchovala tak som dnu v .... a neviem ci to bolo g... alebo to bola moja stava:-))a dnes som mala taky hnedy ved viete co.....to mzoem byt tehotna???

lenocka1111

ahojte, aj ja som mala sex(chraneny s kondomom) 16.den cyklu a zo zaciatku som sa stresovala, clovek ked si to uvedomi to riziko tak sa proste zacne obavat nasledkov a v tom strachu si zacne namyslat kadejake priznaky a zacnu mu z toho aj meskat kramy(a tiez mi nikdy za cely zivot nemeskali skor som mavala problemy ze som mala kratsi cyklus a nikdy som nevedela dopredu kedy pridu tak som musela vzdy tyzden pretym ocakavat).Ja ich ocakavam uz od dnes ale uz nestresujem pre istotu a hned sa citim lepsie

domuska

jankova....ale ak ste pouzili kondom tak sa nemas coho bat...mne meskali tyzden, bolelo ma brucho, hlava, bola som unavena a mala som zapchu ...vsetky priznaky tehotenstva a ked sa budes stresovat tak si ich vyvolas aj sama...tak klud lebo tehotna nemas byt z coho..a ten test si urob...maju ho v kazdej lekarni

janková

S priateľom som mala pohlavný styk asi v 16.deň cyklu, používame prezervatív a všetko prebehlo v poriadku, napriek tomu už 2 dni mi mešká menzes, čo sa mi nestáva.Aké sú 1.príznaky tehotenstva?
Môže to meškanie spôsobiť aj fakt, že som dlhšie nemala sex?Ako zistím okrem testu,že som tehotná?Ďakujem!

willma

Dievcence viac teorie o tej praxi by vam veru nezaskodilo ani jednej. Kazda husa viem ako moze a nemoze otehotniet a ak to nevies tak pred tym ako sa s niekim vyspis si to zisti.

zabka

Možem byť tehotná, keď: priateľ sa do mňa spravil len raz vo februári,ale mali sme kondom...ochranu používame vždy!teraz mi to mešká už 11 dní..sexovať sme začali v januári 2007, akáje pravdepodobnosť, že som tehotná?test mi vyšiel negatívny, ale žeby som im nejak extra verila...

eliska

ahoj sasula....no tehotna nikdy nebudes vtedy ak sa chalan do teba nespravi...takze ak ste mali kondom a nespravil sa do tebe tak sa nemusis nicoho bat :)ja som mala s priatelom tiez pohlavny vstyk aj bez kondomu a krami mi meskali tyzden ale nakoniec prisli :D