Priznaky tehotenstva

Petra20

ahojte!Prosim vas mozem byt tehotna aj ked mam menzes ale meškal mi týžden.prsia ma bolia ale len naboku a bradavky mam citlive a okolo trochu stmavli co som predtym nemavala cez menzes.mohla by som byt asi v druhom tyzdni.je mozne ze by ma mohli boliet prsia preto ze som tehotna?

nika4567

ahojte chcem sa spytat s priatelom sme mali nechraneny sex vo stvrtok a v sobotu v nedelu som dostala menzes na 100% sa do mna neurobil a mam este 2 tyzdne do do dalsieho je sanca ze mozem byt tehotna?

neva

zuzka21, ak Ti vyšli 3x tehotenské testy pozitívne, t.j. máš tam 2 čiarky, tak nevidím dôvod neveriť im. To, že si tehodná bude pravda. Gratulujem.

zuzka21

ahojte! ja sa chcem spytat ze ci by som mohla byt tehotna ked mi menstruacia meska uz 2 tyzdne, a testy mi vysli pozityvne. robila som az 3. mozu testy klamat?

duduka21

dobrý deň chcela by som sa opýtať že či je možné že by som bola tehotná keď mi vyšli 4 testy negatívne ...ale mešká mi menštruácia už 5 dní a mám ráno divnú chuť v ústach...

Baša

možem byt tehotná aj ked som dostala menštriuacia a meškala mi dva dni ale inak ju dostanem vždy presne alebo skor .... byvam unavená chce sa mi stale spat nalada sa mi zmeni s ničoho nič som stale hladná je mi zima a boli ma v podbrušku ... možete mi nejako poradit ?? :(