ahojte!Prosim vas mozem byt tehotna aj ked mam menzes ale meškal mi týžden.prsia ma bolia ale len naboku a bradavky mam citlive a okolo trochu stmavli co som predtym nemavala cez menzes.mohla by som byt asi v druhom tyzdni.je mozne ze by ma mohli boliet prsia preto ze som tehotna?
ahojte chcem sa spytat s priatelom sme mali nechraneny sex vo stvrtok a v sobotu v nedelu som dostala menzes na 100% sa do mna neurobil a mam este 2 tyzdne do do dalsieho je sanca ze mozem byt tehotna?
ahojte! ja sa chcem spytat ze ci by som mohla byt tehotna ked mi menstruacia meska uz 2 tyzdne, a testy mi vysli pozityvne. robila som az 3. mozu testy klamat?
dobrý deň chcela by som sa opýtať že či je možné že by som bola tehotná keď mi vyšli 4 testy negatívne ...ale mešká mi menštruácia už 5 dní a mám ráno divnú chuť v ústach...
možem byt tehotná aj ked som dostala menštriuacia a meškala mi dva dni ale inak ju dostanem vždy presne alebo skor .... byvam unavená chce sa mi stale spat nalada sa mi zmeni s ničoho nič som stale hladná je mi zima a boli ma v podbrušku ... možete mi nejako poradit ?? :(