Priznaky tehotenstva

milan --pomozte

-prosim o radu...priatelka ma urobila rukou...ejakulat mi vytiekol na ruku...no ja som tu ruku vyutieral. potom som rukou robil ju. nemohlo na ruke(dlani) ostat troska ejakulatu?(napr. v oblasti nechtov)? nemohol som ho zaniestd posvy ked som ju potom ja robil(drazdil som jej klitorys masirovanim tou rukou-aj ked sa nakoniec neurobila)----cital som ze sa semeno moze vmasirovat do posvy takze neviem teraz --uz jej 7 dni meska.....a to nezvykne a ja som prestraseny---prosim o radu ..Dakujem

ivka2

lucka skus si vypocitat plodne dni a milovat sa pocas plodnych dni a taktiez aj pocas ostatnych ale hlavne pocas plodnych..a taktiez som niekde citala ze skor otehotneju zeny ak sa miluju rano..a hlavne nemysli len na babo, miljte sa v pohode a uvidis jedno rano sa zobudis a zistis sama ze nieco neje v poriadku:) resp. ze sa s tebou nieco deje...a hlavne nekupuj tehotenske testy..poznam vela ludi ktory sa snazili a nemohli a ked sa uz babatkom nezaoberali, lebo si adoptovali , alebo makali na stavbe a nemali cas sa zaoberat tehotenskymi testamy tak vtedy zena otehotnela..takze nemysliet na to a milovat sa nadalej ako doteraz :)

lucka

Mam dlhoročneho priatela a chcely by sme už rodinu..Niekolko krát sa do mna spravil za posledne dni.Testy som si ete nerobila a ako zystim že som v tom????PROSIM o radu???čo ako mam postupovat a čo pre to mam robit aby som ostala tehotna????

pomoztelk

vies ale cital som ze semeno sa moze vmasirovat a tak...... bojim sa ..mala dokonca aj neplodne dni...a este hovori ze chodi casto na wc.priznak....som k.o. z nervami

aaaninka

Podľa mňa sa nemusíš obávať... Možno je len prechladnutá... Ak dobre viem, semeno na vzduchu rýchlo zhustne a uschne, takže podľa mňa je šanca otehotnenia nulová :-)

pomozte lk

-prosim o radu...priatelka ma urobila rukou...ejakulat mi vytiekol na ruku...no ja som tu ruku vyutieral. potom som rukou robil ju. nemohlo na ruke(dlani) ostat troska ejakulatu?(napr. v oblasti nechtov)? nemohol som ho zaniestd posvy ked som ju potom ja robil(drazdil som jej klitorys masirovanim tou rukou-aj ked sa nakoniec neurobila)uz jej 7 dni meska.....a to nezvykne a ja som prestraseny---prosim o radu napr Summera ..ten tu ma inteligentne nazory..Dakujem