Priznaky tehotenstva

liana213

to mazlik: no to sa stava aj mne zacne to ked uz citim ze prichadza orgazmus - strasna polest brucha nechapem, preto sa nedokazem urobit a kricim od bolesti a nie od vzrusenia ale potom to prestane po sexe

nikuska

prosim vas ako sa da zistit este inym sposobom ako tehotenskym testom,ci som tehotna?a lekar to asi tiez este nemoze potvrdit po tyzdni,hm?dakujeem

sisis

kudelnik podla tebe nieje mozne otehotniet ak su na prstoch spermie a potom sa nimi prstuje?? tak potom sa radsej uvedom ty

kudelnik

sa uvedomte co sem daktore pisete... urobil ma prstami na ktorych mal spermie... este som to nedostala a mam to dostat pozajtra... a citim ze ma napina... uplne ze ste sproste? sa uvedomte? ked je embryo v 4 tyzdnoch je velke asi ako orech... a ten orech by vam sposoboval tie vase krce, vracania a tlacenie na mocovy mechur?

lienka111

baby ja sa vam cudujem, preco neidete ku gynekologovi si to zistit, to je taky problem, ja som tam chcela ist uz po tyzdni meskania, ale bolo mi to blbe ist tam tak skoro ale ked vam to meska mesiac tak tak bezte, ak nie ste tehotne tak vam daju vyvolavacku menstruacie. Ja neviem preco mate odpor ku gynekologovi, ak ste neni spokojna s tym svojim tak ho zmente.