Priznaky tehotenstva

mabellka

sevi:
niciho sa neboj, urcite nie si tehotna, iba ti meska menstruacia je to normelne stava sa to aj zenam ktore mavaju pravidelne to co opisujes su predmenstruacne priznaky. 100% . ja mam opacny problem chcem otehotniet a nedari sa...nicoho sa neboj.

sevi

dobry den prosim vas poradte mi niekto mam s priatelom chraneny a malo kedy aj nechraneny a ked mame ten nechraneny davame velky pozor a mala som dostat prveho menstruaciu a nedostala som a bolia ma velmi aj prsia aj mam nafuknute bruxo lenze sa bojim ze co ked nedostanem odpiste mi niekto dakujeem

noe00

prosim vas aka je prvdepodobnost ze som tehotna ked som chalana urobila rukou, potom siel na wc a pak bol vo mne ale len chvilku a neurobil sa to by ani nestihol :-D myslim si ze velmi malinka ale predsa len nemam tolko skusenosti ....tak asi nieje sanca ze by som mohla byt v tom vsak?

cukrik

Ahojky diduska05. pocuj ked sa do teba neurobil tak potom co sa bojis? ked ta nic neboli a nemas ziadne priznaky tak je dost mozne ze nie si tehotna ale ked si este stale v neistote tak si kup tehotensky test a ten ti povie presne ci si alebo niesi tehotna. vsetci si myslia ze otehotniet sa da velmi lahko ale to nieje pravda. a ty po operacii mas este mensiu sancu ako ostatne baby.

diduska05

haloo už mi niekto odpišteeeeeeee!!!!!!nemam ani žiadne priznaky len zväčšene prsia ale to som mavala vždy ked som mala dostat menzes!!!odpište mi niekto!

diduska05

ahojte minuli rok som bola operovana na lavi vaječnik vlastne mi ho zobrali.pred par dnami som sa milovala z chlapcom bez kondomu a teraz mi meška menštruacia....doktori hovorili že ked nemam L vaječnik tak moja šanca na otehotnenie je menšia....ale ja sa aj tak bojim!!!robili sme to len chvilku a ani sa do mna neurobil teda vobec!!!plizzz pomožte mi!!!!!

ivka2

ty kokos natinkaaa, vies o tom ze drahy tvojej kamosky moze ist za mreze???bus si robis srandu, ale ak nie tak tak to je uz fakt sila..

natinkaaa

ahojte vsetci potrebovala by som poradit mam kamaraatku ktora ma len 13 rokou teraz v septembri bude mat 14 a nevie ze ci je tehotna urcite priznaky by tam aj boli a nevie ako to ma povedat mame a nevie co ma robit ci ist na potrat alebo ci si to nechat prosim napiste mi dakujem za radi :)