Priznaky tehotenstva

nikoleta k

cmuk..- to bolo urcene mne???..ja naozaj neviem ale uz mi meskaju dost dlho a fakt mam nejake priznaky...aj ked viem , ze neico sa da vsugerovat..ale sa strasne bojim a uz vobec neviem co mam robit!!!

nikoleta k

Prosim Vas strasne vsetkych..poradte mi prosim vas.. Mam 16 rokov a nikdy som nespala s mojim priatelom ani s nikym inym . ibaze sa par krat urobil a potom mi tam strcil prsty a teraz mi meska menstruacia a k tomu mam aj nejake tie priznaky a strasne sa bojim...prosim vas poradte mi..

sasax

caute..dakujem ze ste sa mi ozvali..dnes mi to nedalo a bola som si kupit test v ktorom boli 2balenia..a obydva mi vysli negativ..cize niesom..a teda dufam ze to tak je,a budeme tu ochranu pouzivat..ale ja v tejto veci priatelovi verim..mno dakujem

sevi

sasax:
ano je tam velka sanca otehotnenia treba si len davat pozor kedy mas plodne dni a kedy mas neplodne dni ja uz xodim s mojim priatelok skoro rok a zo ziaciatku sme pouzivaly kondom ale som na kondomy alergicka thak bez oxrny a zatial je to v pohode tiez sa troxu bojim ale verim mu a vies co robi treba si len davat pozor kedy mas plodne dni a skus to aj s kondomom ide aj toto ako sa ti to viac paci ja si uz budem vybyvovat antikoncepciu ale ty ked nie si alergicka pouzivaj kondom ak ces ale je dobre mat ocranu

soska

sasax neblazni.... je tam dost velka sanca otehotnenia, ved v tom, co vyteka z tvojho partnera pred ejakulaciou su spermie. a uz tu bola jedna tema, kde dievca ostalo tehotne, pretoze sa takto milovalo so svojim chalanom.

sasax

ahojte..mam priatela s ktorym sme pred nedavnom zacali mat sex..a to uplne bech ochrany a to tak ze ked zaciti ze to ide nanho tak ho dava vcas prec..ale aj tak mam v sebe tu urcitu neistotu a veelmi sa bojim ci by som mohla byt tehotna.i ked mi predtym povedal ze mu mam verit ze si da pozor..prosim vas ospiste mi aku mam sancu a zevraj ten kto bol operovany s bruchom ze ma mensiu pravdepodobnost tehotenstva cize aj ja ale prosim vas odpiste mi..dakujem vopred

sevi

mabelka dakujem pekne len toto ze mne nezviknu meskat vies thak preto sa bojim a ked meskali thak jeden den a nie dvadni tri dni vies thak dakujem