Priznaky tehotenstva

bosorka1986

takze vsetky vas zdravim chcela som sa opytat ako mam zistit ze som tehotna v poslednom case jem vsetko co mi dojde pod ruky.dost casto sa mi toci hlava a som nervozna. menstruaciu som mala ale taku ze nic moc a este aj ta mi meskala ze mozne ze som tehotna prosim odpovedzte mi.dakujem

placko

pocula som ze jeden z priznakov je aj prehnana citlivost...myslim tym ze vas hocico rozplace? je to pravda??? jednoducho placem a ani dovod nemam..

nasttasia

MALA som s priatelom pohlavny styk a spravil sa domna vyslo mi ze som mala okolo toho datumu plodne dni ale absolutne sa necitim ze som tehotna..........=D

anna kuckova

ja bola som an dovolenke a tam som bola s jednym chlapcom no aa ja som mala este menstruaciu aaa robili sme to bez ochrany ale len chvilu lebo sa mi to nepacilo takze nestihol sa este urobit mozem ostat tehotna lebo vraj aj pocas suloze chlapi vylucuju semeno...a ja mam skoro vsetky tie blbe priznaky kurnik!!!mama ma zabije!

kika6666

akoze preco ste holky take naivne a doverujete chlapom pri nechranenom sexe?????? poculi ste uz nieco take ze semeno sa nevylucuje len na konci (cize pri orgazme) al aj pocas aktu????!!!!

sevi

nikoleta k kup si tehotensky test aby si si bola ista ked si neutrel ruky thak mozno ale poxybujem kup si test aj viacej a budes vediet