hallo..je mozne, ze sa tam dole utries stylom ako na wc toaletakom, ale ta servitka bola od semena, sice pokrkvana, ze sa dokazu spermie predrat tag daleko dovnutra ??a otehotsnies aby ,,nebol klud,, ked mas plodne dni ??
ahojte.prosim poradte niekto.s chalanom som to robila prvý krat, kondom sme mali, ale teraz sa aj tak bojim ze som tehotna. V poslednej dobe stale len jem vsetko mozne, citim akoby som mmala nafuknute brucho a boli a casto sa mi toci hlava.sex som mala pred týždnom.mozem byt tehotna? prosim poradte
Cawte prosim vas mozem otehotniet ked isiel do mna moj chalan iba raz a vraj si daval pozor..Lebo ja mam nejake tvrde podbrusko kde su vajecniky a vobec sa mi nechce jest a rychlo mi bije srdce a zda s a mi ze moje prsia su nejake mäksie..Dakujem
no tak ja sa chcem spytat.. menzes som dostala asi pred 2 rokmi.. a teraz som tonedostala us 3 mesiace cize 2 mi to meska..co mam robit, ? nemam zatial nijake priznaky ale tehotna by som nemala byt aj ked na roznych party nevjem co som postvarala.. mozem byt podla vas tehotna ?? aj ked nemam priznaky ?? ale zase mavam to skoro vzdy nepravidelne a us mi to raz meskalo aj mesiac....a citala som aj ze baby ktore to mavaju este len prve 2,3 roky ,tak tym to moze dost meskavat ale nie som si ista ze ci som neni naozaj tehotna...prosim poradte mi nejako..mohla by som byt ?? :S
slabsie bolesti v podbrusku ako pri menzese, unava, nevolnost, nechutenstvo do jedla, naladovost, citlive bradavky.......a z vlastnej skusenosti, ja som si nemohla umyt zuby, tak mi z toho bolo zle
baby baby ja som bola bez ochrany 2roky dozadu a mala som stoho zltacku rok som brala lieky bol peny cisty slusny a vedel to len mi to zwatajil tatakze berte si ponaucenie tehotenstvo zistite aj meranim bazalnej teploty kazde rano v rovnaky cas tym istym teplomerom ak je teplota nad 37c aj v tedy ked ti neska menzes a drzi sa tak par dni pravdepodobne si vtom a kup si test ak je pod 37c piklad 36,7pride ti menzes inak je tro dobre lebo vies ci mas ovulaciu alebo nie tateplota nad 37c je dokaz tohoze je.ak nemas v tom pripade ti teplota nevistupi nad 37c ale bude sa drzat pod37ca to znamena ze tehotna nemozes ostat odporucam pozret google bazalna teplota aj lekary to ocenuju a ty budes mat prehlad o svojej plodniosti
strasne sa bojim ze som tehotna...spala som s chalanom pred 5dnami a vobec neviem ci som v tom....mozem to uz zistit ci som v tom???prosim poradte mi:(
prosim poradte mi niekto. S priatelom stale pouzivame ochranu a zatial som stale dostala menstruaciu. Ale uz mi to meska vyse tyzdna a mam dost strach zeby som mohla byt tehotna. Dost ma bolia vajecniky, suvisi to nejak s tehotenstvom??