Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priznaky tehotenstva

ruženka

neviem dievcata, ale podla mna mate vsetky tri ciastocne pravdu. kazdy gynekolog vam povie pravdepodomnosti otehotnevia a priblizne casi. stretla som sa s kazdym s tychto tvrdeni ale kazda zena je ina a tym padom moze mat aj ine podmienky na otehotnenie takze si nemate co nadavat. a sme tu na to aby sme tu pisali svoje skusenosti a poziadavky a nie kritiky

kastus

Cukrik: Ty sa spamataj prosim ta a nepis tu debiliny, presne tak ze na ma plodne ni v polovici cyklu ktore trvaju tak v rozpati asi 3,4 dni pricom z tochto casu moze zena otehotniet priblizne len v 24 styroch hodinach kedy je vajicko pripravene na prijatie spermie,tak netrep .Ale baby cert nikdy nepsi .da vajte si pozor vzdy a neberte to na lahku vahu hlavne ked ste mlade.

mica

cukryk od kedy je zena plodna pred a pocas menstruacie??? radsej nepis hluposti lebo niektori sa na tvoje bludy spolahnu a bude zle

zena je plodna cca v 14 ty den od zaciatku menstruacie...cize polovica cyklu

cukryk

Z VLASTNEJ SKUSENOSTI VIEM, ZE AK SA BABENKA VYSPI S CHALANOM TESNE PRED MENSTRUACIOU TAK SA JEJ TO POSUNIE AJ KED ICH MA PRAVIDELNE. AK STE MALI OCHRANU A NIC VAM NEUSLO, TAK SA NEMUSITE BAT ZEBY STE BOLI TEHOTNE, HORSIE JE TO U TYCH CO KONDOM NEPOUZIJU, NO AJ PRE VAS TU MAM ISTU ZACHRANU. ZENA JE PLODNA PRIBLIZNE 6 DNI A TO 3 DNI PRED MENSTRUACIOU A 3 DNI POCAS NEJ. 1-3 TRVA VAJICKU KYM SA VYPLAVI VON ( MOZETEHO ZBADAT AJ NA VLOZKE ALEBO PRI CIKANI PO VYTIAHNUTI TAMPONU ), POTOM BY MAL BYT SEX BESPECNY, ALE U KAZDEHO JE TO INAK TAK AK SA NA TO PUSTITE RADSEJ OBETUJTE 25SK A KUPTE SI KONDOM.

sisinka

ahoj tendy, nemyslim zeby si bola tehotna...mas len nejaky virus v sebe, nejaku crevnu chripku, alebo take nieco.Podla mna sa nemas coho bat, postupne ti to prejde. Ked si dostala aj kramy, tak tehotna by si nemala byt.drzim ti palceky..daj vediet ako to dopadlo..

tendy

ahojte, prosim vas scela by som sa opytat, uz dva tyzdne je mi zle, prvy tyzden som nedokazala nic zjest ani vypit, vsetko som vyvratila a to pocas celeho dna cely tyzden, ked som sa postavila, zatočila sa mi hlava a nevedela som prejst sama ani na zachod. schudla som 6 kil, bolela ma hlava, bola som u obvodneho lekara a ten mi predpisal lieky, odkedy beriem tie lieky, dokazem sa uz najest, ale mam zase ine priznaky posledny tyzden, uz dokazem jest ale len po leziacky, začalo ma boliet v podbrušku a ked vstanem zaleje ma pot a musim si proste znovu lahnut, nevracim uz ale stale ma napina. Je mozne ze by som bola tehotna?
Dalsia vec, s priatelom sme mali vzdy chraneny styk pocas celeho aktu kondomom, vzdy, pred dvoma tyzdnami ako mi toto vsetko zacalo som mala menstruaciu ktora nemeskala ale bola trochu silnejsia, je mozne ze by som bola tehotna? prosim napiste mi, mam strasny strach, obrovsky strach.

mica

ahojte poznate niekoho kto otehotnel z tych kvapiek lasky??

lebo mala som asi 6 dni od zaciatku menstr. a priatel sa neurobil do mna

tak sa pytam pre istotu :)

jarka86

ahojte, asi pred mesiacom som mala s priatelom 2x nechraneny styk.. ale beriem tabletky.. myslite si, že by som mohla byť tehotná? Býva mi zle.. a nechutí mi jest..

D_nika

mnoho ludi vravi, ze sa staci obtriet o plachu, na ktoru sa vystriekal "stastlivec" a hned si tehotna. ale fakt je, ze spermie kapu na vzduchu veeeeelmi rychlo. a este, co takto plodne a neplodne dni? take ste neskusali si mrknut???