qiu : a ako skoro sa dostavia take príznaky? interupcia nie je trestná, že? a to môžem aj, keď ešte nie som plnoleta ..lebo 18 ma čaka o chvilku.potrebujem súhlas rodičov na to?
kasia
príznaky tehotenstva sú u každej iné ale najskôr vynechanie mens, potom ranné nevolnosti, divné chute... potrat stojí okolo 5000 záleží na tom, kde si to dáš urobiť a nejsom si istá ale tuším do 11. týždňa sa dá ešte isť na potrat.
qiu: Toto si kde pocul. Ked nevies netrep. Spermie vydrzia zavraten veci a ked sa uz do tela dostali nijako ich nedostanes von. Vnutorna stena posvy je tak porovita ze spermie sa udrziaa postupne putuju hlbsie. Aj ked si dostala menstruaciu mozes otehotniet.
môžem byť tehotná aj, keď som deň po pohlavnom styku dostala menstr. ?? ak by sa náhodou dostali do mňa spermie tak sa to nejak vyplavi alebo je tu riziko otehotnenia? PROSIM pomôžte mi prosiiim
nedavno som bola s chalanom.k sexu medzi nami nedoslo lebo som nebola este pripravena. chalan ma vyprstoval a parkrat sa dotkol penisom mojej vaginy a obtieral sa o mna. neurobil sa ale co ked sa dom mna dostali spermie z kvapocok lasky? stalo sa to pred tyzdnom je mi zle od zaludka, nechut ale menstruacia mi vzdycky meska takze na to sa spolahnut neviem. chcem povedat mame aby sme odisli ku gynekologovi aby som bola na 100% ista. mam sa coho bat? prosim poradte mi!!!