Priznaky tehotenstva

evul

analy, je to tvoj nazor... K sexu podla mna patri aj ta moznost, ze z toho moze byt dieta. Neda sa to oddelit, pretoze ziadna antikoncepcia nie je 100%-na. Neda sa to robit"iba"z lasky s tym, ze"keby prislo dieta, dame ho prec".Nemam problem pockat do svadby, po ktorej budem chciet deti co najskor (to budem mat 23), a laska sa da preukazovat vela inymi sposobmi... S partnerom sa budeme dovtedy dokonale poznat po vsetkych moznych strankach, aj po sexualnej - ved okrem sexu sa da robit tolko veci... Moj momentalny stav mi vyhovuje - som uplne v pohode, ked mi meska menzes, vobec sa nad tym nepozastavujem, nemusim riesit, ci som zabudla na tabletku alebo ci ten kondom nemal dierku... Zazila som aj take situacie, takze to mozem posudit, a nestalo mi to za to, aj ked to bolo krasne, prejav lasky atd.

analy

evul: mno jasne ze sa aj chalan stresuye... a vjac ako ja boji sa toho a ked je nejaky naznak zacne hned laska totok laska tamtok je uplne zlaty a pozorny :)) a pri sexe s nim nejde o to ci s nim xcem mat deti alebo nije ide o to ze ho miluyem a ku vztahu parti aj sex njeje natom nic zle kebyze mam spat s njekyms kym xcem mat deti som panna do 30 :-// tagtok sa nato netreba pozerat...

Lienka 17

ahoj.prosim vas ke mam teda tie tabletky a sexujeme aj s kondomom a nespravy sa domna aka je pravdepodobnost ze budem tehotna???prosim anpiste dakujem

evul

Baby, ja hlavne nechapem, ci vam ten sex za tieto nervy stoji. Robite to aj pre seba, alebo len preto, ze to chce partner? Stresuje sa aj on s vami kazdy mesiac? Nema byt sex a veci okolo toho nieco krasne, bez nervov a zufalstva okolo? Je to chlap, s ktorym by ste chceli mat deti? A ak nie, preco s nim stale ste?? Ved kazda z nas si zasluzi to najlepsie, skveleho partnera aj skvely sex... Ked som mala chlapa, s ktorym som nechcela zit dlhodobo, bolo cele nase milovanie jeden velky stres. NIKDY by som to uz zazit nechcela... Baby, nie ste povinne spat s niekym a potom sa zblaznit od strachu, ze v sebe nosite jeho dieta...

stastna

Ahojte dievcata, hlavne tie, kt. ste teraz zufale tak ako som ja bola..
Tymto vam chcem len odkazat.. ze viem, ako moc sa bojite, ci nahodou nie ste tehotne..
Ja som sa strasne moc bala.. normalne som mala vsetky priznaky tehotenstva.. menzes mi meskal tyzden.. a predsa som sa dockala..
este dneska rano mi bolo zle, myslela som ze odpadnem, naduvalo ma na zvracanie..ale len preto, ze som sa tou myslienkou, ze mozem byt tehotna uplne nicila..
takze pokial sa do vas chlap nespravil, tak sa nemate coho bat.. viem ze vam to teraz asi moc nepomoze a neodstrani vsetky tie hrozne myslienky.. ale mozno vam pomoze to, ze strasne vela parov sa snazi o dietatko strasne dlho, spia spolu normalne bez akejkolvek ochrany.. a dietatko ani zdaleka nemaju.. takze sa neubijajte ako ja.. staci ked mate jeden priznak, kt. mavate pred menzesom, ci je to opuchnutie prs (kt. sa ale moze aj stratit a zacnete zufat.. ), alebo precitlivelost.. tak mate obrovsku nadej ze menzes dostanete..
horsie je sa vysporiadat so stresom, kt. prezivate.. a kt. moze vas menzes oddialit..
tak vam drzim palce.. a uz to neberte na lahku vahu..

kasia

qiu : ja to neviem posúdiť či trepeš alebo nie .. ja sa v tom nevyznam, ale dúfam, že je to tak ako si povedala ..naozaj ďakujem
a je možné, že by som cítila už po pár dňoch, že by som bola tehotná?