Priznaky tehotenstva

qiu

karkulka aj keď sa tvoj priateľ do teba neurobil počas milovanie vylučoval sekrét, ktorý mohol obsahovať spermie. Ak si bola približne v strede cyklu tak je tam možnosť že si tehotná.

karkulka

Ludkovia hrozne sa bojim asik pred tyzdnom som mala sex bez ochrany a to hned po menstruacii mam s toho velke mindraky ci niesom tehotna hoci moj priatel tvrdi,ze sa na 100% do mna nespravil tak sa aj tak hrozne bojim...tak mi poradte...

halabala

ahojte potrebujem poradid surne!!!!
Mala som sex s priatelom, pouzili sme kondom ale je tu jeden problem.. Zacinam mavat obavy ze som v tom. DOstala som prvu menstruaciu na cas. Lenze teraz asi par dni po menstruacii ma zacali boliet prsia respektivne bradavky, nemam chut do jedla, sem tam sa mi toci hlava...typujem ze to je z toho ze vela vody nepijem a jem raz denne aj to len kusok chleba... prosim vassss poradte mi dakujem

nikuska

kokos ja maam tiez stresy a ani nemaam precoo jaaj,bo ja som z jednym chalanom,pohlavny styk sme nemali/trosku som pila ale pametam si vsetko,/... ale vsetko okrem toho ano...ja wiem ze neotehotniem ale co ak nahodou peetingom hm...?? hmmm teraz mi meskaju a aj thak sa bojim hoci nemaam cohooo...ach jaaj:( ci mam?

lululu

no ja som tiez spala s priatelom bez ochrany. neurobil sa...a tiez stresujem

zacali ma podozrivo neskoro boliet prsia a menstr.nikde :(

pacinka

fuuha..ak tu vidim tie vase stresy ja som na tom nejak podozrvio kludne:D ja som s chalanom spavala iba s kondomom, sem tam bez neho a nikdy som nestresovala:Dasi som koza ale tehotna niesom... ale raz som uz brala aj tabletky po...:-/

mathesko69

POkial som mal s priatelkov sex bez ochrany a nevedel som do nej vniknut dostal som sa len po panensku blanu mze byt tehotna predsa kazdy vie ze kvapocky lasky sa nedaju nikdy vediet kedy sa kam dostanu ???? strasn sa bojim a moja priatelka tiez proisim seriozne mi poradte co a jak teras robit ci moze byt tehotna a tak ....