Priznaky tehotenstva

:(((

načo sexujete, ked to neviete a bojíte sa tehotenstva? tak sa chrante, pre boha, ved je kopec vseliakých druhov ako sa chranit...

lolita22

ahoj bea 29 - moja sestra ma podobny problem uz skusala vselico, teraz skusa zasa tu Billingsovu metodu aby otehotnela, no uvidime..nebrala si predtym hak, moze to byt z toho, potom to vraj u niektorych zien dlhsie trva kym otehotneju...

18babulka258

zdravim.moj priatel si nikdy neje isti ci vsetko slo von ci sa nieco nahodou nedostalo aj dnu.mame nechraneni sex.asi pred mesiacom sme mali pohlavny styk a meskaju mi krami uz 19 dni.mam nepravidelne ale teraz mam strach.poradte mi co mam robit.zo zaciatku mi bolo trochu zle a tocila sa mi hlava.teraz je to uz lepsie.piste mi n moj mail.dakujem

kkkkkkkkkkkkkkkk

NIE NIE NIE NENI SI TEHOTNA .,....deti sa nerobia obtrenim sa penisu o vaginu uz si to zapiste za vase lopuchy!!!!!!!!!!a chodte s tymi otazkaami niekam do inej riti .......trapne trapen a este raz trapne dennodenne tie iste otazky........kupte si knihu a nastudujte si veci ktore neviete..mate privelke medzeri .. a takym ludom co maju medzeri v gebuli nepatri do ruk sex a veci okolo neho..konec debaty.......

jennyka

s partnerom sme mali pred mesiacom styk.pouzili sme kondom ale on sa neurobil.pred stykom sme mali petting a s penisom sa mi obtieral o vaginu. na menstruaciu sa nemozem spoliehat lebo mi vzdy meska. boli ma v podbrusku a mam dost citlive prsia. moze byt pravdepodobnost ze som tehotna? pls pomozte!

gargamelko

pred 3 tyzdnami sme mali s priatelkou nechraneny styk uz tyzdnem vravi ze ma pms ale kramy jej meskaju uz 5 den je mozne ze je tehotna a priznaky pms si myli s priznakmi tehotenstva,?? prosim poradtee mi je to surnee velmi prosim

gargamelko

pred 3 tyzdnami sme mali s priatelkou nechraneny styk uz tyzdnem vravi ze ma pms ale kramy jej meskaju uz 5 den je mozne ze je tehotna a priznaky pms si myli s priznakmi tehotenstva,?? prosim poradtee mi

bea 29

ahojte uz 2 mesiace sa s priatelom pokusame o babatko a nic.teraz ked uz to konecne vyzeralo ze by som mohla byt tehotna tak to zasa prislo.Mate niekto podobny problem?