Priznaky tehotenstva

marcelita

Koiler - ked sa tvoja partnerka neboji tak neni co stresovat. A ked ste to robili po prvýkrát aj to moze byt jeden z príznakov. Ale ked uz jej 3týždne meškaju tak nech si spravý test lebo sa vraví že ked 2týždne meskaju tak to je este v norme. Ale ked je človek nachladnutý tak to odialy menzes. Nech si da cervené vinko a nech lezí v teplej posteli a uvidis ze to pomože. Drz sa

qiu

moni ale je aj celkom možné že telo si ešte len zvyká na hormóny a preto ťa aj prsia bolia...ale ak to neprejde ani po 3. mesiaci užívanie porad sa s gyn.

moniqou

caffte...viem, že tu už o tom bolo a je dosť písané ale musím sa opýtať...beriem už druhý mesiac HAK a jeden dnik som na nu zabudla a dala som si ju až po 10,5 hod., potom som pokračovala normálne, lenže v poslednom čase ma dosť pobolieva bruško a býva mi tak trochu zle a aj prsia ma trochu pobolievajú...neviem čím to je...nie je to tým, že HAK je neučinná?odôvodnujem to tým, že by som mala dostať krámy ale to až za 2 týždne...čím to môže byť? a som v poslednom čase aj taká dosť náladová...len tak sa rozplačem ani neviem prečo...pls napíšte, že sú to vedľajšie učinky HAK...

marketta

no je to tym,že si si dala tabletku PO.TA TI TAK ROZHADZE ORGANIZMUS,Až TO BOLI!preto tie prsia,aj bruško.chce to čas,aby si sa vratila do svojich kolaji.prave preto sa tato tabletka može užit zda sa mi len 2krat za rok.

iji

ahojte, poradite mi niekto, mala som pol roka priatela s ktorym som viedla riadny sexualny zivot, samozrejme bez tabletiek, posledny styk bol asi mesiac mesiac dozadu, nebola som si ista ci to dal do mna, a ani sme sa o tom nebavili, ale mala som to \\\\\\\\\\\\ \\\"jeho\\\\\\ \\\\\\\\\" vsade po vnutornych stehnach...radsej som si dala tabletky ktore sa uzivaju do 48 hodin, ja som ich uzila po 12 hodinach.,..je tomu asi 2 a pol tyzdna co som ich uzila, aj mi vyvolali menstruaciu, ale teraz ma strasne bolia prsia, zvacsuju sa mi, a nejako mi narastlo brusko, neviem ci to je tym ze som v poslendej dobe pribrala...dakujem

nicaaaa

Priznaky tehotenstva nemusis mat ziadne...ani ja som nemala ziadne..len mi meskala menzes(aj zapchu som trocha mala som si vsimla istu xvilu) ale mala som furt pocit ze uz ju dostanem tak som isla na wc a nic len ma bolelo brucho jak keby to malo uz prist..a potom za par dni to preslo..ani prsia ma neboleli len boli take trocha zvacsene jako pred menzes...a neskor soms i vsimla ked osm jedla hamburger z mc donaldu =)ze mi niak nechutilo to meso co tam bolo a neskor parky napr tak som si dala nieco ine proste som nevedela co si mam dat..inak a to mi preslo zaxvilu cize potom ziadne ine priznaky som uz nemala...a

zuzula90

takze...mavam nepravidelnu menstriaciu.aj kvoli tabletkam roaccutane,no.a s priatelom som sopala 3 krat,mali sme kondom,hadam sa nepretrhol..lenmam taky pocit nafuknutosti v podbrusku..neviem..zavraty nemam,ani nevolnosti,ani nic take..co to moze byt?

olivinnka

Po akej dobe sa da zistit ci je niekto tehotny kolko dni to musi meskat ?A ake su priznaky....okrem meskania...Vie mi niekto pomoct ?