Priznaky tehotenstva

stzuzi

Dievcata, zeny!!! Vy ste nemali biologiu v skole? Vy nemate mamy? Vy nepoznate zalady pocatia? Nemate doma knihu 'nase dieta'? Moja 9-rocna dcera vie o svojom tele viac, ako vy. Kazde bolenie brucha znamena tehotenstvo? Ako mozete mat sex? Hrajte sa z babikami alebo urychlene navstivte zenskeho lekara a nechajte si vysvetlit zakladne veci o fungovani zenskeho organizmu. Vobec neviem, ci tieto otazky moze niekto mysliet vazne!!!

katalina

je to dost vazne ak kramy dostavam koncom mesiaca a za januar nic?ved je uz 03.2 dokonca ma pobolievaju prsia a som dost casto unavena.

juuujj

regina nie tehotna nejsi lebo nemas byt z coho ziadne kvapky ani nic prost enejsi tehotna.......a to ze sa ti grga nic neznamena kruci aj mne sa grgalo a ??...a ty pomoooc co si pisala ani ty nejsi tehotna lebo nemas byt tak isto z coho ..dievcata co ste uz totalne pripecene alebo si robite srandu ??sto krat denne tie iste otazky mozem byt tehotne a bla bla bla ......nie nemozte!!

pomoooooc

Mam probleeem uzivam HAK ale uzivala som tiez penicilin a nejak som si to neuvedomila ... mozem byt tehotna ? s priatelom sme spolu spali vela razi za noc asi aj 5 krat ale nevystriekal sa do mna je mozne zeby tam boli tie kapocky lasky nieco vyviedli ??? alebo tak ??? pls pmoooooooooc dakujem vsetkym za odpovede

regina

Poradte mi prosim.Neustale ma boli brucho a stale grgam.Ale ine priznaky nevidim.Nedavno som mala styk ale len chvilku lebo to nevyslo(ale to je nepodstatne) bol vomne asi 3x ale myslim si,ze sa nespravil no neni som si ista..kramy som dostala hned nacas ale mam neustale divny pocit ,ze nieco neni v poriadku.myslite ,ze mozem byt tehotna ? :((

ftgyy

MOze to byt aj s kondomu citala som to niekde..a citala som ze take zapaly ..mam na mysli kvasiny ako napri mykoza mozu vznikat aj pri uzivani hak ze to podporuje vznik kvaisniek a takych veci......A k vam ludia co tu pisete o tehotenstve furt dokolecka sa zobudte..nemate byt ani z coho tehotne a pytate sa ci mozete byt tehotne ??dost ze na hlavu

miskaaaaa

prosim vas poradte co mam robit mno ja mam taky problem ze asik kondom mi robi zle proste ze stale ked ..... s kondomom tak mam problemy toho tipu nemozem ist na vecko zapali vseliake moze to byt aj od kondomu????uz naozaj neviem co mam robit lebo sa mi atale opakuje zapal!!!!

jaja

Baby je mozne aby som bola tehotna? Jem druhe balenie lindynettu 20 a je mi zle ked zjem tabletku asi tak po 4 hodinach je mi na zvracanie a sem tam sa mi zatoci hlava......prve balenie som zjedla v pohode.........zo sexom bez ochrany som zacala po 10 dnoch prveho balenia....a strasne sa mi grga...dakujem za kazdu radu !!!

panama

Pre boha dobreho niektore otazky su nenormalne imbecilne !!! jennyka..mas pocit ze ked sa ti ten tvoj asi tiez velmi informovany priatel spravi mimo tak ze ta ,,tekutina" dufam ze vies co myslim nejak uuuzastne zivo skace alebo ti beha po bruchu??????????ja myslim ze nie ..tak akym zazrakom sa ti ako mali spermie dostat az do maternice????