Priznaky tehotenstva

malinka

Ahojte chcela by som vediet ci mozem byt tehotna ked uz asi mesiac neberiem antikoncepitu a meska mi menstruacia 8d.s priatelem som mala nechraneny pohlavyn styk23.11.bojim sa ze som tehotna.prosim odpise mi na e-mail.zuzu

katkka1610

ahojte poradi mi niekto prosim?asi pred mesiacom aj nieco som mala nechraneny pohl. styk s priatelom .mala som aj menstruaciu ale bola zvlastna len take male kvapky jasno cervenej krvi.teraz sa mi toci v hlave stale chodim na wc a boli ma v podbrusku,niekedy som dost naladova.je mozne ze som tehotna?prosim odpiste mi sem alebo na mail.dakujem

pipina

bubiik,mozem sa ta nieco opytat a co ti nato povedali ohladom toho hm?lebo aj mne sa to stalo a bojimsa ze som v tom!!!octi nato povedali piss prosim je to surne:(

natasa27

no to nie je tak celkom pravda ze pokial sa do vas chlap nespravi nemozete byt tehotne,ono totiz esistuje taka vec vola sa to kvapka lasky a ta sa vylucuje hned ako sa chlap vzrusi a aj to staci

gi

Ahojte,mozem sa nieco spitat?Mala som pohlavny styk bez kondomu a priatel mi povedal ze sa nemam coho bat ze nebudem tehotna..ani sa domna nevystriekal...lenze uz 3dni ma boli brusko a newiem prist na to preco...powedal mi ze som sa asi moc napapala ale mam aj pochybnosti myslite si ze som tehotna?Nic mi nie je len ma boli brusko inak nic,prosiim poradte!!!

kler

ahojte mam len otazku tri testy mi visli pozitivne bola som u lekara a povedal ze tam vidiet zlte teliesko ale ze musime vyckat do 19.11 chcem len vediet ci ozaj to zname ze som tehotna.

miska

mala som s priatelom nechrany pohlavny styk...urobil sa do mna asi4krat..no mam anitkoncepciu..ktoru ale bravam casto nepravidelne....a este k tomu som brala aj silne antibiotika..v poslednom obdobi sa mi zvacsili prsia, pribrala som 4kg a mam stale chut na jedlo...mam strach...