Priznaky tehotenstva

neskusena

prosim poradte.uz druhy den je mi nejako cudne,nejaka zaludocna nevolnost a toci sa mi hlava ako keby som bola tehotna len akosi mi to nejde pochopit praktizujeme totiz len oralny sex takze dost nepravdepodobne,myslite ze by som mohla byt tehotna?nebolia ma ani prsia menzes mi meska 1den a ani priznaky zeby som ho mala dostat nemam inokedy ma boleli prsia bola som sama vyrazska a teraz nic len mam cudny pocit na zaludku ,toci sa mi hlava a pali ma zaha,myslite ze su to priznaky tehotenstva?

samantha

už mesiac mi meška menzes,citim sa divne,toči sa mi hlava.strašne mi smrdi mäso,sem tam ma pichne v maternici a som nenormalne unavena.Robila som si test ale bol negativny.bola som u gynekologa a ten ma prekvapil lebo ten mi ani nezobral krv a už povedal že nie som tehotna.Čo mi potom je?Nemate niekto podobnu skusenost?

qiu

samantha: medzi 1. príznaky patrí nevolnosť a ranné zvracanie, a meškanie mens.,ale to tiež nemusí byť u všetkých rovnaké, niektorá nemá vôbec príznaky...

qiu

katuka ak berieš HAK 1-2 mesiac tak to je bežné. Ale ak sa ti to zopakuje aj na 3. mesiac zájdi k doktorovi..ale sprav si pre istotu aj test...

katuka

prosoim poradte mi.. urivam druhy mesiac antikonceociu..a mala som menses iba raza j to len taky vbytok s krvou.. teraz zatial nic po dobrati tabletiek.. mozem byt tehotna alebo je to bezne...dakujem

cheva

ahoj ..prosim poradte ..mozem byt tehotna ak som s chlapcom nespala ??, len som ho vihonila .. mozno mal ruk od gena umyl si ich a potom ma vypalcoval . je nejaka pravdepodobnost ze mozem byt tehotna ?,mohli mu ostat na rukach aj ked si ich umyl ??? kramy mi meskaju uz 2 tyzden ...ale bola som aj chora ..a v strese .. a test mi ukazal ze niesom ?, mozem byt aj tak tehotna?? uz neviem
Peta..

misula

Prosim vas,newiem je mi trapne sem pisat ale fakt newiem,co sa so mnou deje.S priatelom sme sa ,,mazlili" a nebol sice vo mne ale....Proste newiem co mi je,uz 3.den mi je zle,som unavena.a mam bolesti v podbrusku.Mozem byt v tom?