Priznaky tehotenstva

srnka

Dovol prenga aby som ti pogratulovala to je uzasne! Hlavne sa nestresuj a prehnane nepozoruj tie bolesti su normalne,telo sa meni,zvyka si, pokial to niesu krce alebo nevydrzatelne bolesti je to v poho.Tes sa na babatko,zelam ti nech sa ti narodi krasne zdrave a nech ste stastni.

kacicka

prenga:
ahoj, ja som teraz v stvrtom mesiaci 15 tyzden a bolesti v podbrusku mam stale od zaciatku, podla mna je to normalne...dr. mi povedal, ze je vsetko v poriadku, pokial ti vysiel pozitivne tt. tak sa nemas coho bat. Hocikto ta moze strasit ze to moze byt napr. mimomaternicove teho a tak. aj ja som sa bala a vidis vsetko je ok. toez to boli bolesti ako pred menstruaciou potom sa uz aj zapcha pridala ateraz je to podla mna z toho ze sa mi maternica zvacsuje, treba mysliet pozitivne, ale v kazdom pripade bolest je normalnym znakom samozrejme pokial to nie su nejake krce, ze sa ani pohybovat nemozes, u mna je to take pobolievanie....neboj vsetko bude v poriadku

prenga

Ahojte,mam taky problem,uz vyse roka skusame s priatelom mat babatko.Uz par krat mi meskali ale odpoved na tehotenstvo bolo negativne.Tento krat som mala velke bolesti ako kazdy mesiac ked mi maly prist a aj prsniky ma boleli ale neprisli.Uz mi neskaju10dni a dnes rano som si robila test a bol pozitivny s coho sme sa velmi tesili ale bolesti podbruska mam stale.Stale mam pocit ze mi maju prist.Je to normalne?Ma to tak byt?Dakujem

qiu

stranik ako je tam malá možnosť že by mohla byť v tom...lebo aj predtým ako sa chalan urobí produkuje sekrét, ktorý môže obsahovať spermie...nech si priateľka spraví tehotenský test.

stranik

Zdravim....Som muz..Mal by som len taku otazocku,dost ma to trapy..Milovali sme sa s priatelkou a cez milovanie spadol kondom(parkrat som v nej bol,ale potom som si to uvedomil),spraveny som vsak nebol,potom sme s kndomom pokracovali..A problem je v tom ze jej uz dva tyzdne meskaju...Co si o tom myslite?Mohlo sa tam nejake semeno dostat bez vystreknutia(pocul som ze je to mozne-ktovie ci pravdice))..za odpoved dakujem...