Priznaky tehotenstva

funkyyy

Zdravím. chcem sa len opytať. S priateľkou sme mali nechráneny styk asi minutu. Len pri začiatku milovania. Potom sme použili prezervativ až do konca. Chcem sa len spytať či by som sa mal niečoho bať alebo nie. Pytam sa len pre pokoj v duši. ;)

engell

ja mam taku otazocku ci mozem byt tehotna,ked sme s priatelom mali pohlavny styk a zevraj to bolo aj na kondome.. menstruaciu som dostala normal urobila som si aj test vysiel negativne ,ale mne je dost casto zle minule som nemala vobec chut jest ...nafukuje mi brusko a chodim dost casto na wc... (velku potrebu) :)

petka555

PROBLEEEM?! beriem tabletky ale este prilis kratko nato aby ucinkovali a praskol nam kondom pri styku..myslite ze by nieco mohlo z toho byt? :((

monikia16

mozem otehotniet aj ked som nemala s priatelom ´TO´?bolo iba take maznanie no k sexu nedoslo..meskali mi do mesiaca kramy a teraz ich dostavam pravidelne ale po nich mam caste bolenia brucha..co robit?

babena

AHOJTE PORSIM PORADTE MI KED SME SA S PIRATOM HRAJKALI VNIKOL DO MNA IBA ZALUDOV A ESTE SOM MALA PANENSKU BLANU MOZEM BYT TEHOTNA BOLO TO ASI POSLEDNY DEN PLODNICH DNí

babena

ahojte poradi mi niekto ked som bola este pana a hrali sme sa s priatelom bez kondomu a vnikol iba zaludou mozem byt tehotna?? bolo to posledny den plod dní ?? prosim

zuzlicek

Prosím vás chcela by som sa spýtať či môžem otehotnieť keď som mala chranény sex( s kondomom) a nič sa nestalo??? keby daco piste na zuzka201089@pokec.sk mám stale taky zvlastny pocit ďakujem

marcelita

moni- ked mas dostat menzes to su hlavne príznaky. Ked si citliva mozes byt az nervozna. A ked ta prsia pobolievaju tak 2týždne pred menzesom tak to dostanes na čas ten menzes. a bruško ked ta boli mas problemy s vaječníkmi preto. Neboj sa to su normálne veci. To všetko prejde po prvom dietati ked budes mat.