Priznaky tehotenstva

cica22222

ahojte vsetci prosim molhly by ste my poradit kedy su plodne dni a kolko dni trvaju??kedy je iste ze ostanem v tom?

aicul

Ahojte..Cely den mi je zle,nechuti m i jest,stale mi treba cikat.este sa mi aj zdá,ze smrdi chladnicka...No zda sa mi skoro,zeby som mala priznaky tehotenstva...od styku ubehlo 11 dni...Co si o tom myslite?Na tehotensky test je asi skoro,nie?

mia

pises priznaky ako pred zacatim menzes,takže nie si tehotna a každu chvilu dostaneš.v rannej tehotnosti su najtypickejsie priznaky ranna bolest žaludka kt.pretrvava niekedy aj celý den,nasledne odmietanie stravy.niekto nema žiadne,najčastejšie to žena zistí už takmer okolo 6.týz.zmenené chute,nechut k oblubeným jedlam a citlivost na korenene pokrmy.hlavne sa zmeni čuch,vtedy zacítiš vsetko s velkou intenzitou.takže baby ak sa bojite-šup privonajte provensalske korenie ak ho citite ako doteraz bez zmeny,tehotne nie ste.ja som sa skoro s prep.povracala a už mam 15mes.synceka.pa

poradte...

MESKA MI MENZES UZ 2 TYZDNE PRSIA MAM NAPNUTE A PODBRUSKO MA STALE BOLI..UZ ASI TYZDEN VKUSE...AK NIE VIAC.ALE PO POSLEDNOM POHL STYKU SOM MALA MENZES.ALE TERAZ MESKA..KED MI TERAZ MESKAL TYZDEN SPRAVILA SOM SI 2 TESTY..OBA VYSLI NEGATIVNE...ALE MALA SOM NAMIESTO MENZESU LEN TAKE SLABE SPINENIE..ALE TESTY MI VYSLI NEGATIVNE A MENZSES NIKDE..TAK SOM TEHOTNA ABO NIE??

mia

wandicka,si tehotna.tt aj ked po limite zaznamenal latku v moci kt.vylucuju iba tehotne zeny,doktorovi to uplne staci.

wandicka

ahoj samantha,tak ja mam podobnu skusenost s gyndom,pred dvoma tyzdnami som si robila tt a vysla mi ta druha palicka slabo,isla som doktorovi a on ze je to skoro ze mam prist az ked mi bude meskat,dnes mi meska 4den test som si robila vcera no ta druha ciarka sa objavila az po limite.dnes som bola u gyn. no on mi nezobral ani krv a povedal ze som tehotna ked som mala pozitiv.test.teraz som si robila dalsi no tento mi uz vysiel negat.teraz neviem co mam robit.doktor podla mna by mal zobrat krv ak zena ide k nemu si overit ci je naozaj tehotna a nespoliehat sa len na test!

lajka

Ked raz mas nechraneny sex a nechces otehotniet tak neviem o co vam ide.Precitajte si zaklady sexu vase otazky su dost trapne!!!!!!!!!

angeles

zeny moje, takto sa len dohadujete a strachujete, niektore chcu byt v tom niektore nie...jedina pravdiva odpoved bude od lekara po vysetreni krvi...tak sa zbytocne netrapte pa