Priznaky tehotenstva

angeles

ajaaa,
typicke hormonalne zmeny pri uzivani antikoncepcie...aj ked hovori sa ze 99% ochrana...treba lekarku na uistenie...

cokoladka

ahoj RITA23 no bez priznakov? na zaciatku nemusis pocitovat priznaky, ale o par mesiacov ozvy plodu urcite musis citit- preco si myslis ze si tehotna? ake mas priznaky? a kolko trvaju?

sgr

Ahojte.

Viem ze takych otazok tu bolo vela, ale prosim poradte. Uzivam HAK a nemam s nou problem. Odkedy som s nou zacala mam ovela slabsiu a pokojnejsiu menstruaciu (predtym bola dost neprijemna a prve dva dni bolestivejsia). S parnerom sa milujeme bez inej ochrany no casto "neskonci" vo mne. Niekedy vsak ano :). Menstruaciu nemavam 100% pravidelnu, par dni hore-dole je tu vzdy, no teraz mi uz asi 3 tyzdne meska. Mam pocit v podbrusku obcas akoby som ju mala dostat, ale stale nic. Mala som mimoriadne stresove obdobie a stravovacie navyky tiez neboli boh vie ake (bola som dost busy, tak len fastfoody a podobne neprijemnosti). Mozem byt tehotna? HAK beriem poctivo, no stalo sa (nie tento mesiac uzivania ale este ten predosly), ze prvy tyzden som si zabudla dat tabletku, no dobrala som ju ako mi pani doktorka povedala. Vravela ze tyzden sa mame chranit aj inak a pouzivali sme kondom. Mam 18 a fakt neviem co to moze byt. Prosim, poradte.

ajaa

Caute, aj ja by som sa rada poradila s vami...asi pred 3 mesiacmi som zacala pouzivat hormonalnu antikoncepciu, mesiac pouzivania sme si s priatelom davali pozor,potom sme to robili bez ochrany doskonca som bola pred 2 mesiacmi na ultrazvuk a krvne vysetrenia kvoli antikoncepcii ale tehotnost sa nepotvrdila.Teraz mam pocit ze som tehotna lebo uz dlhsiu dobu casto mocim, posledne tri dni som strasne unavena, niekedy sa mi toci v hlave a odvtedy co som zacala pouzivat tabletky mam bolesti v prsiach...ale teraz neviem ci je to z tych tabletiek alebo z moznosti ze som tehotna...

poradim?

cica 22222 daj si do google vyhladat www.primar.sk a tam si najdi medikalkulacky a je tam aj vypocet plodnych dni,ja som tak 2x otehotnela na zaklade tejto tabulky,mozno to pomoze aj tebe.

angeles

cica vies pocula som od bab ze velakrat ked to velmi chces tak prave sa nedari...musis sa ukludnit, milovat sa s priatelom alebo manzelom bez ochrany to je myslim to najspolahlivejsie...vela stastia...

angeles

cica kazda holka ma plodne dni inokedy zalezi od ovulacie...neda sa to presne urcit...na tuto metodu by som nevsadzala...