Priznaky tehotenstva

rita23

cokoladka: bala som sa, lebo aj ked beriem HAk, zacala som mat asi pred mesiacom nevolnosti, dvakrat som vracala, ale uz si to nemyslim, pred dvoma tyzdnami sa k tomu pridali bolesti zaludka, trvaju dodnes, ale zajtra uz idem s tym na vysetrenie, potom uvidim.

tarantula

otazka mala SOM S CHALANOM SEX PRASKLA GUMA NESPRAVIL SA DO MNA MALA SOM VSAK TEN DEN OVULACIU KRAMY SOM DOSTALA NA DEN PRESNE MAM ICH VSAK SLABE A TROCHU BOLESTO V PODBRUSKU MOZEM BYT TEHOTNA???

sgr

cokoladka: dakujem pekne, tak jej zavolam. Len teraz bude mat po sviatkoch este asi tyzden dovolenku ach jaj.. No uvidime ako to dopadne. Este raz dakujem.

cokoladka

sgr . moja to nieje hlupa otazka, nikto zneba hlupy nespadol, ak sa teda objednavas na vysetrenia tak sa musis, nezalezi co ti bude robit ale aby ta vedela sestricka ku nej zapisat, lebo ked nebud mat cas a ty len tak prides nemusi ta zobrat, bud zavolaj alebo si osobne vypytaj termin, mozno budes mam stastie a zoberie ta hned, zalezi od ludi ale myslim ze aj tam chodi dost pacietiek tak si vypytaj termin, aj ked len rozpravat sa ides aj tak, pretoze lekarka si musi najst na teba cas, neboj

cokoladka

ale chod co najrychlejsie k lekarovi, este mas rozne moznosti, ked tu budes takto cakat tak nakoniec bude neskoro, nic zato nedas, ked niesi aspon budes kludna a si tak budes vediet v case urobit potrebne riesenia

cokoladka

LELE : prve priznaky, taakto spoznas ci si tehotna, nevolnost, tlak v prsiach, vytok, bolesti hlavy, ak fajcis moze ti cigareta prestat chutit, prve priznaky mozu zacat od 12dna ale nemusis onich ani vediet, navstiv svojho gynekologa alebo si kup test, prosim ta zabudla som, kolko ti meskaju?

sgr

angeles: dakujem. A mam jednu mimoriadne hlupu otazku ale predsa. Musim sa ku gynekologicke aj kvoli takejto zalezitosti objednat? V zivote som nemala nejake problemy tak okrem beznej kontroly na ktoru sa objednavam som u nej ani nebola.

angeles

sgr,
podla mna nie si tehotna...ja to poznam ked mam vela stresov mne tiez tak meska, ale radsej si urob tehot. test...alebo zajdi k lekarke takto sa len trapis...a 3 tyzdne meskania su uz naozaj vela...