Priznaky tehotenstva

mirca

s priatelom sa pokusame o babatko, mysleli sme si ze nam to pojde hned, skusame to len 2 tyzdne a robila som si uz 2 testy a stale su negativne,, byva mi teraz tak slabo a zle,,od zaludka a toci sa mi hlava..neviem teraz ci by to mohlo byt priznak tehotenstva,ale bo je to nieco ine,, po 2 tyznox je to asi kratka doba,nie?
a ked mi vysli este aj negativne testy..velmi by sme chceli bybo,,vidim na nom ze je z toho smutny aj ked mi vravi ze je to v poriadku ze mame cas :)

laraska

Ahojte vsetci!Chcela by som sa spytat,ci uz niektora z vas ma skusenost,ze otehotnela cez neplodne dni.Mala som nechraneny styk2dni po menzese.Aka je pravdepodobnost,ze by som mola otehotniet?

lilika48

ahojte hey aj mna bz to yaujimalo babenkz poradte prosim ak dnes napriklad sa milujem s muzom uz o pat dni budem vediet ci som v tom

hej

takze ak som dnes mala styk, tak o 5 dni ked si urobim test mi moze povedat, ci som alebo nie som tehotna? URCITE? Bo dnes s apritrafilo nahodou,ale menzes mam dostat az o 2 tyzdne, takze by som to chcela vediet skor. Podotykam babo by som chcela, takze agina nemusim potom cakat az na menzes?

agina

Lilika kup si RapiClear classic.Je mozne ho pouzit celych 24 hodin, nepotrebujes ranny moc.Test ti stanovi uz piaty den po oplodneni bez cakania na termin menstruacie. V pribalovom letaku pisu, ze je spolahlivy na viac ako 99% a stoji 120,-

lilika 48

ahojte babenky ktora z vas mi vie pordit hm prosim ktory tehotnsky test je najlepsi ktory to dokaze zistit co najskvor a neni ani drahy?a vlastne po akom case zistim stym ci som v tom bo nie?prosim piste