Priznaky tehotenstva

miska

wemdy
No sex sme mali asi tak 2 tyzdne pred tym,nez som mala mat menstruaciu,no stale nic,ja newiem,mam krcce a boli ma brusko,ale stale nic a nic.

machulka006

Miška, podľa mňa pravdepodobnosť otehotnenia je relatívne vysoká, pretože ak sa najskôr urobil do kondomu a ptoom šiel opäť do teba ale bez kondomu, tak tie spermie sa ešte do teba dostať mohli...
Začni užívať HAk, a budeš v pohode. A daj vedieť ako si dopadla...

wemdy

Miska nemusis sa bat ze si tehotna. Ked sa neurobil do teba tak je to takmer nemozne. Inac velmi dolezite je, ci si mala alebo nemala plodne dni. Ak si nemala plodne dni tak je moznost otehotnenia este mensia. Plodne dni mas pri pravidelnom cykle tak 12-16 den cyklu (1. den je zaciatok - 1.den menstruacie) ostatne dni je velmi mala pravdepodobnost otehotnenia.

miska

Potrebovala by som pomoc,strasne moc sa bojim.S priatelom som mala sex,na zaciatku sme pouzili kondom,potom sa urobil,nie do mna..pokracovali sme v sexe s kondomom...po chvili som ho zacala uspokojovat ustami..pokracoval sex,ale bez kondomu..myslim,ze sa neurobil,teda on to tiez vravel..ale nemohlo nieco vytiect?menstruacia mi meska den,no nikdy mi nemeskala.Prosim odpiste mi nieco.Prosim nejaky nazor odbornika?

lilinka

prosiiim s priatelom sme mali 6 dni po menses sex,no spermie´svoje uspokojenie neuskutocnil do mna mozem byt tehotna?predtym som uzivala antikoncepciu do kolko dne je mozne zobrat tabletku escapelle?dakujem

jaaaa

mozne je vsetko,ale nerobila by som z toho tragediu,kludne tvoje meskanie menzesu moze mat uplne inu pricinu.Takze preto ti radim test,ktory ti ukaze pravdu.

miska

Potrebovala by som pomoc,strasne moc sa bojim.S priatelom som mala sex,na zaciatku sme pouzili kondom,potom sa urobil,nie do mna..pokracovali sme v sexe s kondomom...po chvili som ho zacala uspokojovat ustami..pokracoval sex,ale bez kondomu..myslim,ze sa neurobil,teda on to tiez vravel..ale nemohlo nieco vytiect?menstruacia mi meska den,no nikdy mi nemeskala.Prosim odpiste mi nieco.