Priznaky tehotenstva

wemdy

miska, ked hovoris ze si mala styk 2 tyzdne pred pred menst. a uz ti meska 3 dni tak si ho uz mozes spravit, mal by to uz ukazat, ale pytaj si taky.Ak ti vyjde negativny sprav si este jeden tak o dva dni,ked nedostanes.

machulka006

Miška, spermie môžu v močovej trubici prežiť pekných pár hodín a nemuseli sa ti hneď dostať dopusinky. ale ako sa tu už spomenulo, otehotnieť neni také ľahké,ale na čo pokúšať osud....

Sprav si test, to je moja rada...3 dni sú dosť, zvlášť ak ti to ešte nikdy nemeškalo...
Koľko máš vlaste rokov?

wemdy

miska, daj potom vediet ako si dopladla,dufam,ze coskoro to dostanes.... jeden den este nie je vela, to mozu byt hociake okolnosti...

wemdy

miska,tie krce a bolenie brucha mozes mat skor zo stresu, ale ak sa tak bojis urob si test. ale teraz je este skoro, tak 7-10 dni po styku ti to uz moze ukazat, skor nie aj ked to tam pise.

wemdy

miska nemusi mat strach, oplodnenie nie je az take jednoduche, aj ked niekedy sa to stane necakane. Ak sa tak velmi bojis,tak nabuduce ho "pust" do seba len s kondomom dobre?

wemdy

Chcela by som povedat aj vsetkym dievcatam, ze dolezite je sledovat plodne a neplodne dni, nie hned siahat po tabletke "po" ak sa bojite ze sa "to" mohlo stat. Nenicite tak svoje telo,mozno zbytocne. Aj ja keby som o tom vedela skor, mozno by som ani nebrala antikoncepciu. Ak ma zena pravidelny cyklus, ziadne problemy a je zdrava, je schopna oplodnenia maximalne 7 dni za mesiac, v plodne dni.

miska

machulka006
nO,urobil sa (nie do mna) no potom,som ho zacala uspokojovat ustami,cize myslim,ze by sa mi ten zbytok mohol skor dostat do mojich ust,ako ,,do mna" . Newiem,no aj tak mam moc velky strach.