Priznaky tehotenstva

machulka006

michaela123 - babulka, nepoznám Exalate, iba Escapelle, a to by ti už nepomohlo ak by ti dva týždne meškala menštruácia... Ibažeby si nemyslela Escapelle ale niečo iné, no neviem si predstaviť čo...
Tabletka na potrat na SVK neexistuje... A asi ani nebude existovať...

miska

wemdy machulka006
Dnes rano som mala vecsie krce a bolesti brucha...sla som na zachod a krvacala som,neviem ci to moze byt menstruacia,no dufam,ze ano.Bolo to moc slabe krvacanie.Tak uvidim neskor.

machulka006

miska: neboj sa hlavne, ja keď som ešte nebrala antikoncepciu, takých silných pocitov som mala habadej a vidíš, zatiaľ som bez dieťatka a dúfam že ešte takých aspon 7-8 rokov aj budem... daj potom vedieť ako dopadol test...
good luck

michaela123

Takže meškajú mi už 2 týždne krámy...zo začiatku som mala strašne kŕče a zopár krát som zvracala asi po 8dňoch som užila tabletku Exalate da sa to kupiť bežne v lekárni za 650sk asi viete očo sa jedna...Po užití som dostala krče a po takej hodinke som (riadne) vykrácala 3 dni som sa cítila skvelo a zrazu namňa prišla ospalosť, únava sem tam bolenie hlavy a nevoľnosti...A ešte ktomu som prechladená a kašlem ..aka je pravdepodobnosť že som tehotná...Prodim odpište mi čííím skor ďakujem....

spirena1

Chcela by som sa spytat ci som neni tehotna. byva mi casto zle na zaludok a mam boleti hlavy. uzivam antikoncepciu.