Priznaky tehotenstva

moni..

michaela123 :miska newiem ti powedat na kolko percent mozes byt tehotna,ale uz priblizne dwa tyzdne meskaju aj mne,a som z toho dost na nerwy..aka je prawdepodobnost ze wysiel sprawne?.. myslite ze je to normalne??

michaela123

Tak čo???Môžem byť teoreticky tehotná ak som mala s partnerom pohlavný styk 4-3 dni pred krámami,ale nespravil sa do mňa na 100% potom som maka krče v bruchu sem tam som kôli tomu zvracala a bolela ma hlava . Po 8 dňoch som užila tabletu Escapelle načo som som možo po 1 hodine silno vykrvácala 4 dni vôbec nič citila som sa skvelo a teraz som sem tam unavená a poboli ma hlava...Bradavky ma nebolia je mi skvelo jem to ako kedysi aj prímam potravu ako kedysi,,,Len ma znervózňuje fakt, že som dosť ospalá a sem tam ma trošku bololi hlava cca 20 min...Aký odhad by ste mi dali v percentách či som alebo nie som tehotná ??čisto teoreticky

[zruseny13]

Ahojte baby a je priznak tehotenstva aj palenie zahy?....a je mozne ze tehotensky test po mesiaci od otehotnenia neurci spravne ci som alebo nie som?

machulka006

miska
to verím, to som aj ja zažila...je to blažený pocit...
no musím ja už ísť mimo netu, tak ti držím palce, ešte sa ozvi...pekný deň