Cital som tu dost otazok a vecsinou sa vsetky tykali o priznakoch tehotenstva po tyzdni az dvoch...Len samotne vajicko pokial je oplodnene putuje do maternice cca 3-4 dni ako kedy a tehotenstvo sa da zistit asi po 5dnoch po akte...takze neake priznaky po tyzdni alebo dvoch, asi tazko...prve priznaky sa prejavu asi tak po 3-4 tyzdnoch cize mesiaci...A to vecsinou rychlim schudnutim alebo zmenami nalady stvrdnutim prs alebo bradaviek naladovost a podobne...Ale vecsinou tieto priznaky sa objavuju aj pred menstruaciou takze neaka velka panika nieje na mieste aj ked to nieje lahke....
ahojte baby mam taky problem s mojim partnerom som nespala som este panna doslo medzi nami len k masturbacii.menzes mi meskal 4dni robila som si ten ukazal mi ze niesom nato som dostala menzes.da sa takymto sposobom otehotniet?
Ahoj pred dvomi tyzdnami som mala pohlavny styk nechraneny.Sam si neni isty ci stihol vybrat skor.Teraz mam dostat menzes, ale mam zvlastny pocit.Je mi zle, mam rozne chute v kuse som nervozna.Mozem byt tehotna.Vedia to zistit uz aj v druhom tyzdni tehotenstva
Lusija, mozno ze si to len namyslas lebo mas strach. Radsej vyckaj ci dostanes menstruaciu a nestresuj sa zbytocne.Mozno ze tie citlive prsia a nafuknute brusko mas kvoli tomu, ze sa ti blizia tvoje dni. Neboj. Alebo si kup tehotensky test a budes na istom. V kazdom pripade ti drzim palce.
ahojte maam velky strach !pred paru dnami soom mala sex s priatelom bez ochrany :(velmi sa bojim ma boli brusko a sa mii tak nafuklo a je tvrde!a prisa mi stvrdli!ja maam strach ja neviem asi si to len namyslam alebo neviem a maam dostat aj kramy !prosim poradte mi!alebo maam si ist kupit test a presvadcit sa?
Tie tabletky maju vysoku hladinu hormonov, predpokladam, že nie su len tak volne dostupne, ale v niektorych lekarnach ich daju, si myslim... ja som to mala 2x a stale na predpis... takže tak