ahoj chcela by som sa spytat mala som s chlapcom pohlavny styk bez kondomu ale to v podstate ani nebol styk lebo len 3krat do mna vnikol mala by som sa obavat ak kramy som dostaqla presne ale niekto hovori ze to mozem byt aj tak tehotna.odpiste prosim
Postinor sa vola ten liek n azabranenie počatia. Učinny je ak sa užije do 72 hodin od pohlavneho styku, su to dvetabletky, ktore sa beru s odstupom 12 hodin. Boli na predpis. Myslim, že sa už daju kupit v lekarni bez predpisu z acca. 400 korun.
ale ked som mu povedala ze som dostala tak povedal ze on sa ani nebal zeby som bola tehotna tak dufam ze to len ja sa bojim zeby som mohla byt, nemam ziadne nevolnosti len sa mi niekedy toci v hlave a to niesu priznaky tehotenstva nie?
asi 3 dni po sexe som dostala menstruaciu.to uz nemozem byt tehotna vsak? teraz po menstruacii sa mi vzdy to ci v hlave a boli ma brucho. mali sme nechraneny sex ale myslim ze sa do mna neurobil. prosim napiste ze ci este mozem byt aj ked som mala menstruaciu tehotna
dakujem natali precitala som si to az terat ale vdaka tomu vjem ze niesom ani teraz v tomm ale xcem sa opytt ze do kedy by sa mi mal menstruacny cyklus ustalit bo mam to uz 5 rokov a nikdy mi nepride presne...