Priznaky tehotenstva

nickie

ahojte...pred 20 dnami som mala nechráneny styk a 9 dni mi meška menštruacia...kedy sa objavia prve priznaky, že som v tom? a ake su?

tina

ahoj kristinka, tak citronom si akurat mozes oddialit menzes neviem o tom, ze by bol ako antika a privolat si ho mozes teplym kupelom vo vani a poharom cerveneho vinka...ale nie kazdemu to funguje, tak drzim palce. Urcite by som si na tvojom mieste urobila tehotensky test...

eviak

a co menzes pocas tehotenstva? obcas byva prve 3 mesiace, zaujimalo by ma, cim je odlisny, ci sa to da zistit. nemate s tym skusenosti?

kristiinka smutna

ahojte potrebovala by som vasu pomoc. mam strach z toho ci nejsom nahodou tehotna.meska mi menzes uz 7 dni a pred 11 dnami som mala pohlavny styk-nechraneny..bola som na nom ked sa urobil a neviem ci som sa vcas nadvihla..este par dni pred pohlavnym stykom som pila citromovu stavu kazdy den rano aj vecer ale bojim sa ze som tehotna ;(ale citala som aj ze citron pôsobi aj ako antikoncepcia ale nie je to vzdy tak.ako sa da privolat menzes? prosim poradte mi dakujem vam

lienka z

Pohybujú sa od 80 do 200 Sk. Mňa a moje známe zatiaľ nesklamal Rapi Preg, dá sa použiť kedykoľvek v priebehu dňa a už 5 dní po oplodnení. A stojí cca 120 Sk.

susan1982

chcem sa spytat ci mozem byt tehotna, ak sa nam pretrhol kondom a partner to vytiahol este pred striekanim. da sa otehotniet aj z tej tzv. vodicky? menzes mi meska 3tyzdne,tolko mi este nikdy nemeskal max.tak tyzden. strachujem sa.

tina

Ahojte, testom sa da tehotenstvo zistit dôveryhodne, až po vymeškanom mezese. To že píšu na testoch, že už na piaty deň od oplodnenia je poriadna blbosť a mám to potvrdené od odborníka. Dokonca ani lekár nevie hneď v prvých týždňoch zistiť tehotenstvo, pošle Vás domov a povie, aby ste prišli v 5 tt, keď tam uz môže niečo vidieť alebo cítiť. Čo sa týka príznakov, niektoré ženy ich majú hneď v prvé dni a iné zase vôbec nič necítia, takže je to veľmi individuálne.