Priznaky tehotenstva

tami

Mne uplne vynechalo :-),to bolo asi pred dvoma rokmi,..Pred dvoma mesiacmi mi zas meskaly dva tyzdne,inak mam pravidelne.Obcas to "zahapruje".Lenze ja som vedela,ze niesom tehotna,lebo som s partnerom nesla "naostro",davame si pozor.

tami

naty> poznam zenu,ktora ma z prerusovaneho sexu niekolko deti,...je to absolutna blbost verit takejto metode..Menstruacia ti moze meskat s milion pricin.Pockaj este par dni,kup si test.Ak bude negativny,aj tak chod na gyndu,pichne ti vyvolavacku a bude vsetko OK. Mne raz menstruacia uplne vynechala,uz som pomaly kupovala kocik,a nakoniec to bolo len zmenou pocasia,alebo niecoho takeho...:-)

naty

Caute baby, potrebujem vasu pomoc. Spavala som so svojim priatelom ale nikdy to do mna nepustil. Teraz mi vsak meska menzes uz desiaty den a neviem co mam robit. Mam bolesti ako ked mam dostat ale aj tak nemam. Neviem ci to bude tym ze som bola odcestovana a tam bolo ine prostredie. Prosim skuste mi pomoct!

tara

ahoj.pred troma dnami som mala sex s priatelom, bez ochrany aj ked nepustil to do mna ale na moje brucho. ale aj tak bojim sa ze som v tom lebo ma strasne picha v bruch mozno si to len namyslam ze je to len od strachu. ale mozu to uz byt priznaky tehotenstva?ci to sa objavuje az ked mam dostat menstruaciu?

mirush

No tak som si spravila test a vysiel pozitivny ale menstruaciu som dostala aj tak.Dnes som bola u doktorky,vravela ze zajtra mam prist do poradne pre tehotne...booze ale ja mam len 17 a necem byt tehotna...ale na potrat urcite nepojdem...

sharona

I ked nemusia vyjst vzdy pravdivo ,mne to vyslo.Nakoniec vysvitlo,že tie neuveritelne bolesti mam z chrbtice a uz som si ju bola u lekara napravit.Ked sa zacnu objavovať priznaky,ktore su podobne ako v tehotenstve,dostane sa to do psychiky a clovek ich vnima este intenzivnejsie,pretoze si to aj trochu nahovara.Je to moj nazor.papa babulky :))

lienka z

Mne tehotenský tesť vyšiel hneď pravdivý. Ja im verím. A aj ostatné moje kolegyne máme dobré skúsenosti s testami Rapi Preg.

Najčítanejšie články