Byt tehotna nie je take strasne ako si vsetky myslite..mam 20 a mam rocneho syna,ktory je ten najkrajsi na svete.Bolo mi zle na zvracanie a prevalovala sa mi voda v bruchu a bola som nervozna,tak som to zistila..prisiel strach z reakcie rodicov..a aj z toho ze som nebola schopna sa o to postarat..Ale ked som sla na vysetrenie k doktorke a ta mi spravila ultrazvuk..pocula som ako tomu malemu bije srdce,tak som mala slzy v ociach,aj ked som stale mala strach.A ked sa narodil,bol to najkrajsi den v mojom zivote..Ja som si v zivote uzvila dost diskotek a tak podobne,takze mi to nechyba...najkrajsie je,ked ti tvoje dieta povie mama...ale predpokladam ze ty nechces mat dieta...tak si davaj pozor na svoju ovulaciu.mozes mat nechraneny styk a neotehotnies ak si nemala plodne dni..ak mas pravidelny menzes,tak si to vypocitaj.od zaciatku menzesu si pripocitaj 10-14 dni..vtedy sa zacinaju a plus 1-2dni,tolko trvaju..ak si ich vtedy nemala nemusis sa bat..priznaky su: nevolnost alebo az zvracanie,caste menenie nalady,castejsie mocenie,pocit ze mas nafuknute brucho...alebo nedostanes menzes..mozes si spravit tehotensky test,ale ani jeden z nich nieje 100%