Priznaky tehotenstva

ivette

Ty si napisala chraneny?? Tak potom sorry. Ako Ta ale mohol napustit?? Co sa mu vysmykol kondom? Ako na to vobec prisiel??

ivette

Pre Petulu:
V prvom rade si pekna koza, ked spavas s opitymi chlapmi bez ochrany a to v 16. rokoch. Ale to je uz fuk. Zena otehotnie aj v neplodnych dnoch a dokonca aj pocas MNZsu. Takze na toto sa nespoliehaj. Jedine, co Ti zostava, je kupit si tak o tyzden test, kotry ucinkuje uz po 3 dnoch od styku a cakat na vysledok. A o tyzdne dalsi. Niekto Ti tu moze napisat, ze je to skoro, ale aj tak to nevydrzis. Dufam, ze to pre teba dopadne dobre a dufam, ze sa vdaka tomu stresu, co prave zazivaj, z toho poucis.

petula

ahojte...mozte mi poradit?mala som chraneny pohlavny styk...no enze po styku partner zostal zarazeny...a povedal ze asi ma napustill..moze to byt mozne?on bol pripity..no ja triezva....strasne sa toho bojim..mam len 16 a skolu pred sebou....tehotensky test je spolahlivy?ale je tu este jedna sanca ze som mala neplodne dni...kramy som dostala 5.septembra a skoncili mi 9.sept...a den na to sme spolu spali..je mozne ze som mala neplodne dni?ked jak mi skoncili kramy som s nim hend spala?prosim ospidte potrebujem pomoct...kamaratky moc o tom nevedia...tak aspon vy..please

januska 13

lasicka, mam otazku!vcera si pridala prispevok, ze si mavala menzes , az do 5.mesiaca, co mi pipadlo,zvlastne, a zaroven si mi dodala nadej, pretoze sa s priatelom snazime o babo, (VELMI!!!!!!!)a mala som dost priznakov tehotenstva a zrazu dnes som dostala menzes, je mi strasne a som zmatena

lusinka

Ahojte! Pred pár dňami som sa aj ja stala dosť vystrašenou čitateľkou Vašich riadkov a príspevkov.V mojom prípade to našťastie dopadlo dobre, a tak každej jednej želam, aby to vyšlo ako si to sama želá za pomoci šťastia a trpezlivosti. Myslim, že je úžasné, že existuje niečo také ako táto stránka kde si baby môžu navzájom vymienat svoje skusenosti.Ahojte....

lasicka2

Byt tehotna nie je take strasne ako si vsetky myslite..mam 20 a mam rocneho syna,ktory je ten najkrajsi na svete.Bolo mi zle na zvracanie a prevalovala sa mi voda v bruchu a bola som nervozna,tak som to zistila..prisiel strach z reakcie rodicov..a aj z toho ze som nebola schopna sa o to postarat..Ale ked som sla na vysetrenie k doktorke a ta mi spravila ultrazvuk..pocula som ako tomu malemu bije srdce,tak som mala slzy v ociach,aj ked som stale mala strach.A ked sa narodil,bol to najkrajsi den v mojom zivote..Ja som si v zivote uzvila dost diskotek a tak podobne,takze mi to nechyba...najkrajsie je,ked ti tvoje dieta povie mama...ale predpokladam ze ty nechces mat dieta...tak si davaj pozor na svoju ovulaciu.mozes mat nechraneny styk a neotehotnies ak si nemala plodne dni..ak mas pravidelny menzes,tak si to vypocitaj.od zaciatku menzesu si pripocitaj 10-14 dni..vtedy sa zacinaju a plus 1-2dni,tolko trvaju..ak si ich vtedy nemala nemusis sa bat..priznaky su: nevolnost alebo az zvracanie,caste menenie nalady,castejsie mocenie,pocit ze mas nafuknute brucho...alebo nedostanes menzes..mozes si spravit tehotensky test,ale ani jeden z nich nieje 100%

dinqa77

hviezdicka
ano viem ze som nerozmyslala vtedy.... vzdy sa pamatam na to ze som si hovorievala ze sex bez ochrany urcite ze nikdy nebudem mat... neviem,ale pouzivat ochranu je asi samozrejme.... lenzee toto prislo tak nahle,rozum som mala asi njekde inde!dufam ze mam to stastie ze na toto teraz nedoplatim...! a ako sa vravi ludia sa ucia z vlastny chyb a veru ja sa tiez iba vtedy z toho poucim ak sa mi njeco podobne prihodi....ale toto ma riadne nalakalo... a az do teraz sa ete bojim ci z toho ete njeco nemoze byt...ale dufam ze nie kedze som uz dostala kramy.

dinqa77

babyyy......dostala som menzeees :DD jupiiii...meskalo mi to iba 2 dni....ale ten stres co som prezivala to bolo njeco hroznee! ale aspon viem ze som sa z tohto vazne poucila!.... ale ete sem tam sa trosku bojim pretoze brusko mam nejako napuchnute...co som nikdy nemala bo ja som chuducka az tie bedrove kosti sa mi dali vidiet a teraz to je take cudne ze sa uz nedaju velmi vidiet... ja neviem co to ma znamenat...toto akurat mam take ine na sebe :(...snad to neznamena nic vazne!neviete nahodou od coho to mozem mat?? a ked som dostala menzes s 2 dnovym meskanim tak to ete podla vas mozem byt tehotna alebo si mozem byt uplne ista ze nie som???prosim njeco poradte....daakujeem