Priznaky tehotenstva

ev@ 23

ahoj som tu prvy krat. menzes mi meska uz piaty den nieje to u mna vynimocne ale... pred asi tyzdnom sme mali s priatelom sex. Mali sme dve kola-dva kondomy. Priatel sa samozrejme medzi tym umyl. ale aj tak.....prsia ma boleli pred par dnami to je moj priznak menzesu ale uz nebolia.... mam velky strach...mam iba 16

naty

Ahoj Doda, to osprchovanie ti urcite nepomohlo,ale tie tabletky naozaj su. Zda sa mi ze sa da ta tabletka kupit v lekarni. Len si ju musis dat co najskor!!

doda

ahojte potrebujem surne poradit.s priatelom sme sa milovali.pouzili sme pri to kondom ktory sa vsak roztrhol.bohuzial sme si to vsimli az ked bolo po sexe.isla som sa hned osprchovat aj ked pochybujem ze to malo nejaky zmysel.zajtra idem k doktorke koli tomu.je mozne ze by som aj tak nebola tehotna?....a ak hej existuju nejake tabletky ktore by tehotenstvo prerusili?pocula som o nich ze do 24 sa to da chcem vediet ci je to pravda.dakujem za skore odpovede

tina

tami:kuyeem :)aj ja dufam....som bola na gynde v utorok a povedala ze mam zapal dala mi lieky a d vyvolavacku na menzes lenze ten stale neprisiel a mna vajecniky nikdy predtym neboleli...

penksa

Dala som si spravit tehotensky test asi 3hodiny tam bola iba 1palicka a ked som sa po dlhom case vratila spat bola tam slaba druha som tehotna?????

zuzka...

Moze byt priznak techotenstva ze kazdy mesiac mam silne a tento mesiac som mala slabe a kratke??Mohla bi som byt tehotna?

tami

tina> nemala by si byt,.mohlo by sa stat,keby ste sli na to viackrat za sebou.Partner by pri vymene kondomov mohol mat ruky od spermatu a ten dostat na novy kondom.Vtedy by sa mohlo stat. Mna bolia vajecniky vzdy uprostred cyklu.Kazdy mesiac iny,je to ovulaciou.Vtedy viem,ze mam plodne dni:-)

tina

pred 3 tyzdnami som mala s priatelom sex s kondomom...asi 6 krat.....ale napriek tomu mi meska menzes asi 10 dni a slabo ma picha tam de je pravy vajecnik :( mozem byt v tom?aj ked sa kondom nepretrhol???odp pls

Najčítanejšie články