Priznaky tehotenstva

sunnysweetie33

dinga77 preco ste to robili bez?baby,preco pred tym nerozmyslate..preboha..ved to su vazne veci..byt tehotna v takom mladom veku..ale podla mna nie si a tie bolesti len nasvadcuju bliziaci sa menzes:) ale uz si davaj pozor..toto mohla byt pre teba vystraha..

sunnysweetie33

ivulik..nemala by si byt tehotna..ale ak mas zly pocit,tak navstiv lekara..ked test bol negativny..aj ja sa velakrat bojim,ci nie som..ale moj gyn. hovori,"ked sa bojis,nechod do lesa:)"

ausencia

Dobry den.bojim sa toho,ze som tehotrna,mam 18 a som strasne nervozna.. netusim ake su priznaky tehotenstva.menstruaciu mam dostat az 28.ale dovtedy to snad nevydrziim.. stresom sa to len oddialuje.. potrebujem byt kludna a neviem ako to mam zistit.. nemam peniaze na drahe tabletky 'po' .. prosim vas poradte mi CO mam spravit.. ako mam zistit ci som alebo nie.. strasne sa bojim.. odpiste mi prosimvas na mail DAKUJEM< velmi krasne .. mam LEN 18 a nie som si sita ci sa to mohlo dostat dovnutra alebo nie.. nedokazem sa na nic sustredit,zacala mi skola. maturitny rocnik a ja neviem co s nervozitou a strachom.poradte MI :(

ivulik

ahojte bude to blba otazka no chcem sa opytat ci mozem byt tehotna ak som mala 2 mesiace pravidelne kramy a aj test vysiel negativny?? ale mam taku cudnu bolest v podbrusku.

dinqa77

ahojte... mala som pred tyzdnom nechraneny pohlavny styk a teraz sa bojim ci som nahodou neotehotnela..bojim sa ze som z neho nezosadla vcas....pretoze hned ako som zosadla uz striekal.. teraz mam trosku nafuknute brusko,sem tam mensie bolesti v podbrusku akoby som mala dostat menzes ale nedostanem...prsia ma zacali boliet,njekedy mam viac chuti do jedla co som nezvykavala mat.... mam iba 16 a nechcela by som byt tehotna... pohlavny styk som mala teraz po 2x... naposledy som mala menzes 5.augusta... thakze teraz njekedy by mi to malo prist ale nikdy som to nezvykla mat pravidelne vacsinou mi to stale prislo skor....ale taketo priznaky som este nemala nikdy tak neviem co si teraz mam mysliet..strasne sa bojim :(...prosim poradte mi teraz!!...dakujem

zuzulik

ahojte uzivala som triquilar 2 a pol roka a teraz som ho vysadila.Poslednych sedem dni som uzivania triquilaru som nemala sex.Potom som dostala menzes s priatelom som od vtedy nebola, ale aj tak mi to teraz meska 3-ti den.Nemate s tym niekto taku skusenost ze to je nejake posahane po tych kramoch? alebo tak diky

zufala1

ahojte,ja mam aj temu s nazvom tehotna z pettingu ??..pls keby ste sa mrkli na to co si o tom myslite...lebo sme mali petting den pred tym,ako som mala dostat kramy a dnes su to 3 dni,co mi meskaju...uz pol roka mi nemeskali a az teraz,naozaj ma chyta panika,mam si spravit test ?...a po kolkych dnoch je doveryhodny,niekto hovori ze po 5...tak cakam teraz na tie kramy,inac mam taky slizky biely vytok,prsia mam tvrde vobec nie citlive,to su priznaky coho,vie niekto ?? prosim poradte mi

tictac

no tehotna moze byt, ale pre istotu nech si kupit tehotensky test. ak nahodovu bude pozitivny, nech ide k lekarovi. vacsie prsia, horsia plet a nafuknute brucho mozu byt aj predzvestou menstruacie....

tomas14

Zdar mam jednu otazku s priatelkou sme maly asi pred 12dnami nechraneny styk no a uslo mi a teraz neviem ci neni tehotna vravela mi ze ma dake vecsie poprsie ze ju bolia prsia a ma aj tmavsie bradavky a ze sa jej zhorsila plet a nafuknute brucho ze uz jej tyzden meska moze byt tehotna??