Priznaky tehotenstva

nikuska

dik za to ze si odpisala aspon,...a myslis ze je to velka pravdepodobnost ak dievca dostane menzes,ze moze byt aj tak tehotne,pls odpis:-)

nikuska

asi pred mesiacom a pol som mala pohlavny styk,menzes som dostala tri dni potom,ale teraz mi uz meskaju asi 2 tyzdne,mali sme chraneny sex,..ale aj tak sa bojim,mam ist pre istotu k lekarovi,alebo si az prilis namyslam?

ivette

A hlavne chod k doktorovi, aks a ti do 21. od ocakavanej mensturacie sama nespusti. Ak by si aj nebola tehotna, znamena to nejaky problem, ktory je zavazny a urcite ho treba riesit.

ivette

silwuska123:
to su take smiesne povedacky ako medzi 14 rocnymi pannami. Horuca voda Ti vsak k mnzsu moze dopomoct, lebo uvolnuje. A ak mam byt este trochu uchylna, ale presna, tak sex, alebo masturbacia v teplej vode naozaj pomahaju. Ale s tym cervenym vinom je to idiotina, nevyvolava potraty ani mnz, ako sa medzi (s)prostym ludom traduje, ak by si vsak bola tehotna a pijescervene vino, dopomozes svojmi dietatu k postihnutiu. Drzim palec.

silwuska123

mne krami meskaju uz 15 dni..a s priatelom spawame asi kazdy den..mam strax..strasne ma boli w podbrusku..a menstruacia nikde..sme uz s toho nestasny..mame sa radi..ale dietatko by sme este neceli..najprw si ceme zariadit ziwot..domcek a thak...test som si robyla a wyslo ze niesom..ale aj thak mam strax..menstruaciu mam stale ˇpresnu´..poradte co mam ete skusit..pocula som ze wraj je proti tomu dobre ked si napustite wanu horucou wodou..a pijete cerwene wino..wraj to pomoze..ked ste w koncox..ale ja uz newiem....:((((

kkatta

ahojte. prave som tu nasla temu, ktoru som sama vcera zalozila, lebo o tejto som nevedela( asi bola z tych starsich). vela som si tu precitala a ostala som este viac vystrasena. mozte si prosim precitat temu s nazvom: PRIZNAKY ? je medzi novsimi. nech to sem nemusim kopcit. a mohli by ste sa mi k tomu vyjadrit? dakujem pekne.

petula

ivette
ano on mal kondom....on len povedal ze ma taky pocit...mozno ked si ho daval dole zistil,ze praskol alebo co.