Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priznaky tehotenstva

nikuska

dik za to ze si odpisala aspon,...a myslis ze je to velka pravdepodobnost ak dievca dostane menzes,ze moze byt aj tak tehotne,pls odpis:-)

nikuska

asi pred mesiacom a pol som mala pohlavny styk,menzes som dostala tri dni potom,ale teraz mi uz meskaju asi 2 tyzdne,mali sme chraneny sex,..ale aj tak sa bojim,mam ist pre istotu k lekarovi,alebo si az prilis namyslam?

ivette

A hlavne chod k doktorovi, aks a ti do 21. od ocakavanej mensturacie sama nespusti. Ak by si aj nebola tehotna, znamena to nejaky problem, ktory je zavazny a urcite ho treba riesit.

ivette

silwuska123:
to su take smiesne povedacky ako medzi 14 rocnymi pannami. Horuca voda Ti vsak k mnzsu moze dopomoct, lebo uvolnuje. A ak mam byt este trochu uchylna, ale presna, tak sex, alebo masturbacia v teplej vode naozaj pomahaju. Ale s tym cervenym vinom je to idiotina, nevyvolava potraty ani mnz, ako sa medzi (s)prostym ludom traduje, ak by si vsak bola tehotna a pijescervene vino, dopomozes svojmi dietatu k postihnutiu. Drzim palec.

silwuska123

mne krami meskaju uz 15 dni..a s priatelom spawame asi kazdy den..mam strax..strasne ma boli w podbrusku..a menstruacia nikde..sme uz s toho nestasny..mame sa radi..ale dietatko by sme este neceli..najprw si ceme zariadit ziwot..domcek a thak...test som si robyla a wyslo ze niesom..ale aj thak mam strax..menstruaciu mam stale ˇpresnu´..poradte co mam ete skusit..pocula som ze wraj je proti tomu dobre ked si napustite wanu horucou wodou..a pijete cerwene wino..wraj to pomoze..ked ste w koncox..ale ja uz newiem....:((((

kkatta

ahojte. prave som tu nasla temu, ktoru som sama vcera zalozila, lebo o tejto som nevedela( asi bola z tych starsich). vela som si tu precitala a ostala som este viac vystrasena. mozte si prosim precitat temu s nazvom: PRIZNAKY ? je medzi novsimi. nech to sem nemusim kopcit. a mohli by ste sa mi k tomu vyjadrit? dakujem pekne.

petula

ivette
ano on mal kondom....on len povedal ze ma taky pocit...mozno ked si ho daval dole zistil,ze praskol alebo co.