Mate z tehotenstva hruzu ako z certa... Co bys om ja za to dala. Nie, vobec nemusi a ani nejde o tehotenstvo.Ked ju palia prsniky nemusi sa hned plasit, ze je to priznak gravidity.
Nikuska: Nemas zaco, zareagovala som hned, ako som sa na stranku prihlasila. Drzim palce, aj nabuduce. A k tym prsnikom, mna tiez zacali bolievat prsia pocas MNZ az okolo 17-tky... Teraz uz zase prestavaju. Ale nepamatma si, ze by mi preto narastli..:-(
mala som taky isty problem strasne som sa bala bolely ma prsniky,byvalo mi zle,tocilo sa mi v hlavke a bolelo ma v podbrusku..zacala...som uvazovat nad tym ze budem mamicka...ale potom som sa raz prebudila s velikanskou bolestou..a boli to kramy....neviem preco ale nebola som az velmi nadsena a ani ked som to povedala mojmu priatelovi...bral to tak normalne...asi sa tesil na babo...a este nieco meskali mi 2tyzdne...
ivette dik velmi pekne fakt,aspon ze si na to zareagovala,aj ja si ma kus potesila,...test som si sice ale este nerobila,zajtra idem k lekarovi,ale verim ze to dobre dopadne,..este raz vdaka:-)
Nikuska: No, o "velkej pravdepodobnosti" sa tu naozaj neda hovorit. Zeny, ktore maju pocas tehotenstva menstruaciu su vynimky. Ak vsak vide test negativny a mnz sa dostavi, tak to by ozaj aj az prilis "motyka vystrelila". O tom som este nepocula.
ahojte,mam 16 a priatela uz pol roka bol moj prvi a milovali sme sa,mal dva kondomy ...bola to moj apodmienka a este aj ho pred tym vytiahol...neviem mozno som na to este mlada alebo co ale mam s toho stale stresy ci sa nahodou nieco nestalo alebo co a stale si namyslam ze ma nieco boli...poradte diky moc