Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
wyx, mas niekoho v rodine, medzi priatelmi kto ma ppp?
Ahojte,
konecne som nasla odvahu sa pozriet na vasu reaciu:D. Marrissaa hned po vybuchu som si zacala hladat na nete ako suvisi anorexia s inymi psychickymi problemami.Slubujem, ze ak budem mat znova taku potrebu vyhladam odbornu pomoc...No, potom co mi napisala Purpleness(velmi dakujem,)) asi len vybuchnem smiechom pri spomienke na moje detinske konanie... hroza co to tu riesim.Dakujem dokonca som sa aj zasmiala:D..Inak dom som uz davno upratala, tak snad sa udobrime...Oni nie su z tych, ktory by to vedeli pochopit, viem ze im na mne velmi zalezi a maju o mna strach...Este jedna otazka kolko mi tipujte rokov?
a ludia s ppp vedia co prežívajú ich blízky a priatelia?
Alice, za prve, nie si zla dcera. Si len clovek, ktory ma svoje problemy ako kazdy iny, a nie je vzdy stoprecentny a tiez robi chyby. Tvoj otec to o tebe ze si najvacsi problem v rodine urcite nemyslel vazne. Urcite ta lubi velmi, ved si jeho dieta! Jeho milovana dcerka, ktoru trapi este puberta :D Povedal to v amoku, lebo uz si s tebou nevedia rady. Ale urcite vies, ze vela zdravych ludi nechape ako sa citia a co prezivaju ludia s ppp, tak obcas nad nimi stratia nervy, lebo nevedia ako dalej. A to ze si sa kusla, do ma pobavilo :D teraz tam budes mat len jazvu, ty hlupacik! :))
Myslim, ze by ste si mali ako cela rodina (neviem ci mas surodencov, ak hej tak aj s nimi) pekne sadnut a porozpravat sa a vysvetli im co sa deje, co ta trapi. Ak to otec nebude chapat co to taras, tak urcite sa aspon s maminou porozpravaj. povedz ze ta to mrzi ako si sa rano spravala, ale ze naozaj si nestastna a chces to nejako riesit tento tvoj problem! Hlavne sa neutapaj v depresiach a chod upratat obyvacku alebo tak a potes ich ked sa vratia :))
R: jogurt
D: káva
Obed: paradaj. polievka, varený karfiol, káva
V: biely jogurt, kuskus
maarissaa a purplenessja si tiez dam kazdy den 2dcl cerveneho vinka traz kazdy vecer a rano ked sa zobudim nemam taky tazky zaludok aj som kdesi citala ze zlepsuje travenie
ALice29 - vyuzi ten cas, co si doma na to, aby si sa nad sebou zamyslela...nie len tak povrchne, hlupo, ze aka si hrozna dcera a bla bla, vycitky ti nepomozu. Mysli na to, ze sa chces zmenit, ze chces byt v pohode a usmiata a vychadzat s kamosmi aj s rodinou v pohode...a urcite si si vedoma, ze to cele prameni z toho problemu s jedlom...vygoogli si na nete nejakych psychologov u vas v meste a objednaj sa k nejakemu. Ak nechces platit za sukromneho, zatni sa, chod ku tvojej obvodnej lekarke, povedz jej v skratke ze mas nejake osobne problemy a chcela by si sa porozpravat s niekym kompetentnym...myslim si, ze ti to velmi pomoze. Uz len to, ze sa odhodlas, a spravis prvy krok k tomu, aby si zmenila svoj zivot k lepsiemu. Tipujem ze si mlada a divaj sa na to tak, ze sa da este vsetko zmenit a vsetko moze byt ok...hlavu hore!!!!
Dakujem Purpleness,
velmi sa hambim za to co som dnes urobila, mojej rodine. Uplne vsetko som si pokazila, sklamala som na plnej ciare.Dnes som neocakavane mala ist na kupalisko, bojovala som s myslienkami o mojom hroznom tele. Bolo na mne vidiet ze nieco so mnou nie je v poriadku. Ocko mi potom povedal, ze ja som ten najvacsi problem v nasej rodine. A vtedy sa nieco vo mne zlomilo a ja som sa kusla do ruky pred ocami mojej mamy!!! Necitim vycitky preto co som si urobila, ale preto ze sa teraz urcite kvoli mne trapia. Len som potvrdila ich slova som strasna dcera. Oni teraz odisli na kupko a mna nechali doma!
ALice29 - co sa stalo??? rozpravaj! :-/
Purpleness - haha sa inak smejem na tej tvojej veceri, mi to napadne pripomina mna :-D aj ja som vcera po tych sladkostiach o 4tej JEDLA uz len asi 4deci bieleho vina a jeden Gin Tonic :-) na prd je to, ze vzdy po alkohole vyhladnem, som sa inak premahala aby som si o pol 1nej v noci, ekd som prisla, nesla robit hrianku :-D
Jj, ten betakaroten papam aj ja, aj ine vitaminy ale, aj probiotika na to moje travenie...aspon mam lepsi pocit zo seba, ze ked zanedbam sem tam ziviny z jedla, tak aspon cosi z tych tabliet...