Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
oui,
tvoj komentár to vystihol :-)
dnes:
R: broskyňová výživa
D: káva, jablko
OBED: biely jogurt s vločkami + grah. rožok
Ol.: hruška, čerešne, káva (to je kombinácia!:-))
V: ryža, kešu oriešky, ovocný šalát
2.V: dám si ešte jogurt s vločkami a hrozienkami (a kašlem na to, že večer sa už sacharidy nemajú jesť! ja ich jem každý večer a nepriberám!!!)
ja sa uz 4. den drzim,ale mozem napisat jeden ak je zaujem :) :S
mne sa hlavne paci, ako sa ziadna z vas nehanbi za to, ked cely den hladuje, ale bulimicky zachvat nepopise podrobne ani jedna ...
ahojte,vcera to bolo:
R:jogurt Activia višňová + celozrnné cereálie
D:jablková presnidávka a obilninové peniažky s vlákninou
O:zeleninová polievka so sojovými kockami + bazalkové celozrnné cestoviny s cottage cheese syrom a zeleninou(mrkva,brokolica)
Ol:jahodový jogurt,banán + 1 sušienka BeBe dobré ráno
V:tvaroh s jogurt.kultúrou s jahodami + 2 BeBe suš.brusnicové
V2:2dcl jogurtové mlieko broskyňa-maracuja
+1l 100%jablkový džús,1,5l minerálka červený pomaranč
...a stále váha nejde hore:(..nechápem..
včera
R: jablkovo - škoricová ovsená kaša
D: banán
O: kura naprírodno s ryžou a grilovanou zeleninou
O: vlákninová tyčinka
V: opäť kura naprírodno, ale už iba so zeleninou
+ čistá voda
ano, kava je fajn.. lenze nie tolko toho.. vsetko treba s mierou... max 3 kavy denne,.. vsak silvus ty nepocitujes ze ked pijes vela kavy tak ti bije srdce 2x rychlejsie,nevies spat normalne,boli ta hlava?
LETICIA: ja pijem strašne veľa kávy s mliekom a vôbec mi to nevadí ani neškodí, mimo kávy pijem aj dosť tekutín, takže žiadny problém...káva pomáha proti Alzheimerovi, Parkinsonovi aj cukrovke!!!To sú výsledky najnovších výskumov...
smajlika snaztessa normalne a zdravo jest, ale co tu citam to je dost problem 55 kridielka zjest, velmi vela, 4 jablka, to by som mala na cely den dost. a hlavne to pitie kavy obmedzit
leticia to my vsetko ale vieme..