Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

[zruseny22]

Ahoj, Silvi, idem s Tebou do toho nejedenia. Pribrala som 1,5kg, mám prudké zmeny nálad, lieky sú na hovno, dokonca neviem, či som nepribrala z nich, majú aj takýto nežiadúci účinok, okrem toho, že mi majú ževraj pomôcť prekonať trápenie s PPP. Dnes ten liek už neužijem, ani to už užívať nebudem.

Sueeee

svojimi reakciami ste ma len utvrdili v tom ze nie ste v poriadku
1.nepriberam-ved jem uplne normalne, snad si nemyslite ze z polky cokolady priberem...
2.nemam vyprazane kazdy den
3.zdravou vyzivou a vyvazenostou jedla som sa zaoberala roky a bola to najvacsia chyba-zavidim kazdemu kto nepozna kalorie,tuky,cukry,bielkoviny ale tym ze to neriesim to v sebe nepestujem a je to lepsie-ak sa chcete cely zivot zaoberat cottageom a obedovat kavu-nech sa paci
4.prisla som na tieto stranky lebo sa mam dobre,som stastna a chcela som vam pomoct ale pokial to vy nechcete....vlastne je mi vas luto.....

Futuristka

Ako som už povedala kg šlo hore a ja som sa zlakla a ubrala dosť z raňajok aj obeda
R- caro nápoj+ mlieko, jogurt nízkotučný
O- jogurt, pohár pomarančového džúsu
S- ladová káva+pomaranč
V- 10chery paradajok
A večer si dám určite ešte nejaké celozrnné tyčinky

smajliQa

dnes... masko s ryzou a vyvar :)))
plus... liter caju a liter mineralky..

som na seba hrda..po niekolkych mesiacoch polievka, a ani si nepamatam kedy bolo teple jedlo... tak zacinam odo dnes.... drzte palce!!!!

xdanielax

noooo tak zas neviem ci zijem iba kvoli jedlu, ale kazdopadne sa vzdy na to jedlo tesim a este ked mam cas a urobim si nejake dobre masko napriklad, ako dnes :-)

bingham

preeesne tak xdanielax ...ved nejeme preto aby sme zili...ale zijeme preto aby sme jedli...a hlavne ked chuti... ;)