Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
a co uzivas? teda ak to smiem vediet.
Ahoj, Silvi, idem s Tebou do toho nejedenia. Pribrala som 1,5kg, mám prudké zmeny nálad, lieky sú na hovno, dokonca neviem, či som nepribrala z nich, majú aj takýto nežiadúci účinok, okrem toho, že mi majú ževraj pomôcť prekonať trápenie s PPP. Dnes ten liek už neužijem, ani to už užívať nebudem.
silvus28: chces skoncit ako chronicka anorekticka?
svojimi reakciami ste ma len utvrdili v tom ze nie ste v poriadku
1.nepriberam-ved jem uplne normalne, snad si nemyslite ze z polky cokolady priberem...
2.nemam vyprazane kazdy den
3.zdravou vyzivou a vyvazenostou jedla som sa zaoberala roky a bola to najvacsia chyba-zavidim kazdemu kto nepozna kalorie,tuky,cukry,bielkoviny ale tym ze to neriesim to v sebe nepestujem a je to lepsie-ak sa chcete cely zivot zaoberat cottageom a obedovat kavu-nech sa paci
4.prisla som na tieto stranky lebo sa mam dobre,som stastna a chcela som vam pomoct ale pokial to vy nechcete....vlastne je mi vas luto.....
Ako som už povedala kg šlo hore a ja som sa zlakla a ubrala dosť z raňajok aj obeda
R- caro nápoj+ mlieko, jogurt nízkotučný
O- jogurt, pohár pomarančového džúsu
S- ladová káva+pomaranč
V- 10chery paradajok
A večer si dám určite ešte nejaké celozrnné tyčinky
dnes... masko s ryzou a vyvar :)))
plus... liter caju a liter mineralky..
som na seba hrda..po niekolkych mesiacoch polievka, a ani si nepamatam kedy bolo teple jedlo... tak zacinam odo dnes.... drzte palce!!!!
a ty sa tu inspirujes jedalnickami? :P
ano ano masko...to je zaklad zdravej vyzivy...tak nech teda chuti :)
noooo tak zas neviem ci zijem iba kvoli jedlu, ale kazdopadne sa vzdy na to jedlo tesim a este ked mam cas a urobim si nejake dobre masko napriklad, ako dnes :-)
preeesne tak xdanielax ...ved nejeme preto aby sme zili...ale zijeme preto aby sme jedli...a hlavne ked chuti... ;)