Som v soku, tehotna s jeanine?

Príspevok v téme: Som v soku, tehotna s jeanine?
lucia297

Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.

mataBB

ano, ako som uz pisala, niektore lieky obsahuju HCG , ale zakladatelka temy pisala, ze ziadne lieky neuziva..takze????

lionesssssss

presne tak, jahodka, najprv študuj a potom rozdávaj rozumy... ak test ukáže pozitivitu tak baba je tehotná bez diskusie

mataBB

jahodka pretoze 2 testy sa nemylia...

nastuduj si, ako to je s tehotenskymi testami, testy skumaju hormon HCG, ktory sa vytvara len v tehotenstve...ine je, ked test ukaze, ze tehotna nie si ale nakoniec si, to je preto ze v tvojom tele nie je dostatok HCG hormonu aby ho test zachytil..

ale ked ti test ukaze pozitivny vysledok, to znamena ze mas uz HCG v tele, cize SI TEHOTNA...

jahodka123

Neviem, načo ju strašíte a presviedčate, že je určite tehotna a nech sa s tým uráči zmieriť.

Lucka, ešte nemusí byť nič isté. Aj testy sa mýlia ! Podstatné je, čo povie doktor. Aj keď... aj tí sa vedia zmýliť. Každopádne ti držím palce a daj zajtra vedieť, ako to teda máš.

mataBB

no aj to je mozne...to uz je vlastne jedno, tehotna je a hotovo...co uz, stalo sa...ani ja by som nebola nadsena keby teraz otehotniem ale nebrala by som to vobec tragicky

mataBB

no toto je sila..tak nakoniec sme este my zle pretoze ty si tehotna...sa uvedom a snaz sa znizit si vlastne ego...

ked ti povie doktorka ze si urobila chybu tak co? vyskriabes jej oci?

lionesssssss

lucia, tvoja chyba je že si to nepripustíš a nie naša, že ti to hovoríme... opýtaj sa lekára, čo ti na to povie... to isté