Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.
Som v soku, tehotna s jeanine?
ano, ako som uz pisala, niektore lieky obsahuju HCG , ale zakladatelka temy pisala, ze ziadne lieky neuziva..takze????
ako som uz písala,my sme mali pacientky,ktorým ukázalo a NEBOLI!!
presne tak, jahodka, najprv študuj a potom rozdávaj rozumy... ak test ukáže pozitivitu tak baba je tehotná bez diskusie
jahodka pretoze 2 testy sa nemylia...
nastuduj si, ako to je s tehotenskymi testami, testy skumaju hormon HCG, ktory sa vytvara len v tehotenstve...ine je, ked test ukaze, ze tehotna nie si ale nakoniec si, to je preto ze v tvojom tele nie je dostatok HCG hormonu aby ho test zachytil..
ale ked ti test ukaze pozitivny vysledok, to znamena ze mas uz HCG v tele, cize SI TEHOTNA...
Neviem, načo ju strašíte a presviedčate, že je určite tehotna a nech sa s tým uráči zmieriť.
Lucka, ešte nemusí byť nič isté. Aj testy sa mýlia ! Podstatné je, čo povie doktor. Aj keď... aj tí sa vedia zmýliť. Každopádne ti držím palce a daj zajtra vedieť, ako to teda máš.
no aj to je mozne...to uz je vlastne jedno, tehotna je a hotovo...co uz, stalo sa...ani ja by som nebola nadsena keby teraz otehotniem ale nebrala by som to vobec tragicky
mata, nie :D ona jej vysvetlí že chybu neurobila a že sa má začať báť (tá doktorka) :D
a určite sa nikto nemusí začať báť :))))))))))
no toto je sila..tak nakoniec sme este my zle pretoze ty si tehotna...sa uvedom a snaz sa znizit si vlastne ego...
ked ti povie doktorka ze si urobila chybu tak co? vyskriabes jej oci?
lucia, tvoja chyba je že si to nepripustíš a nie naša, že ti to hovoríme... opýtaj sa lekára, čo ti na to povie... to isté